Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6941213611840 Márka: Soundpeats

Soundpeats Mini HS fülhallgató (fekete)


Cikkszám: Mini HS black | EAN/Vonalkód: 6941213611840 | Márka: Soundpeats

Soundpeats Mini HS fülhallgató (fekete)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

19100 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Soundpeats Mini HS fülhallgató (fekete)
A Soundpeats Mini HS vezetéknélküli fülhallgatók felejthetetlen zenei élményt nyújtanak. Az LDAC codec támogatásával és Hi-Res Audio tanúsítvánnyal kristálytiszta és részletes hangzást biztosítanak. Egyetlen töltéssel akár 8 órányi használatot kínálnak, és a Bluetooth 5.3 lehetővé teszi a két eszközzel történő egyidejű párosítást. A beépített mikrofonok intelligens zajszűrő algoritmussal, amely lehetővé teszi a telefonhívásokat zajos környezetben.

Úgy érzed, mintha koncerten lennél
A Soundpeats Mini HS kiváló hangminőséget garantál. A Hi-Res Audio tanúsítvány és az LDAC codec támogatásának köszönhetően a fülhallgató rendkívül magas hangfelbontást és HiFi szintű veszteségmentes átvitelét nyújtja. Minden hangot extrém precizitással és tisztasággal reprodukál, lehetővé téve, hogy még azokat az apró részleteket is meghalld a dalokban, amiket eddig nem vettél észre. A Mini HS fülhallgatóval úgy érzed majd, mintha kedvenc előadód koncertjén lennél, bárhol is vagy.

Tiszta beszélgetések bárhol
A fülhallgatók mikrofonokkal rendelkeznek, amelyek az AI alapú fejlett zajszűrő algoritmussal lehetővé teszik a telefonhívásokat bárhol. Legyen szó zsúfolt irodáról, utcáról vagy más zajos helyről, az AI algoritmus hatékonyan kiküszöböli a hangzavarokat, csak a hangodra fókuszálva. Ennek eredményeként semmi sem zavarhatja meg a beszélgetést szeretteiddel vagy barátaiddal!

Zenehallgatás még tovább
Hosszú útra készülsz? Vidd magaddal a Mini HS-t, és merülj el a zenében anélkül, hogy aggódnod kellene a gyors lemerülés miatt. Beépített akkumulátoruk egyetlen töltéssel akár 8 órányi folyamatos használatot biztosít, a töltőtokkal pedig akár 36 órára is meghosszabbítható a fülhallgatók üzemideje.

Bluetooth 5.3
Felejtsd el a kapcsolódási problémákat! A fülhallgatók támogatják az előrenyomult Bluetooth 5.3 technológiát, amely gyors és stabil kapcsolatot biztosít a kiválasztott eszközhöz, alacsonyabb energiafogyasztással. Ezenkívül sikeresen párosíthatók 2 eszközzel egyidejűleg. A Soundpeats Mini HS játék módban ultra-alacsony, 60 ms késleltetési időt garantál, ami tökéletes szinkronizációt biztosít a hang és a videó között.

Könnyű és kompakt
A Soundpeats Mini HS tökéletesen ötvözi a fantasztikus hangminőséget a kényelemmel. Könnyű kialakításuknak és ergonómikus tervezésüknek köszönhetően a fülhallgatók tökéletesen illeszkednek a fül formájához, megszüntetve a hosszabb viselés közbeni diszkomfort érzését. A fülhallgatók IPX4 vízállóak, így szabadon használhatók esőben vagy intenzív edzések során is a konditeremben.

Tartozékok:
- fülhallgatók
- töltőtok
- USB-C - USB-A töltőkábel
- 2 pár cserélhető gumi
- használati utasítás

Gyártó: Soundpeats
Modell: Mini HS
Szín: Fekete
Chipkészlet: WQ7033MX
Bluetooth verzió: 5.3
Bluetooth profilok: A2DP 1.3 / AVRCP 1.6 / HFP 1.7 / SPP 1.2 / GATT
Bluetooth codec-ek: SBC / LDAC
Működési idő: 8 óra, 36 óra (töltőtokkal)
Töltési csatlakozó: USB-C
Fülhallgató töltési ideje: 1,5 óra
Töltőtok töltési ideje: 2 óra
A fülhallgatók akkumulátor kapacitása: 40 mAh
A töltőtok akkumulátor kapacitása: 400 mAh
Egy fülhallgató súlya: 4,5 g
A töltőtok és a fülhallgatók összsúlya: 34,2 g
Vízállóság: IPX4

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett