Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339155483 Márka: GUESS

Guess Glitter Glossy Script tok iPhone 15 - arany


Cikkszám: GUE003303-0 | EAN/Vonalkód: 3666339155483 | Márka: GUESS

Guess Glitter Glossy Script tok iPhone 15 - arany


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

13600 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Guess Glitter Glossy Script egy különleges telefontok iPhone-hoz, amelyet a neves Guess divatházzal együttműködve terveztek, és tökéletes választás a kifejező kiegészítők kedvelőinek. A tok karaktert és kifejezőerőt ad bármilyen stílusnak, valamint elegáns megjelenést biztosít, miközben átfogó védelmet nyújt a telefon számára.

Csillogj luxusban
Szereted az apróságokat? Ha igen, imádni fogod ezt a tokot. Ez a különleges kollekció lenyűgöz a vékony poliuretán réteg alá ágyazott csillogó glitterekkel, amelyek látványos fényt kölcsönöznek a tok számára. A vékony, áttetsző poliuretán réteg ellenállóvá teszi a glittereket a kopással szemben. A kollekciót az aranyszínű, vintage stílusú Guess logó teszi teljessé, amely nemcsak díszítés, hanem a márka klasszikusainak tisztelete is. Ezen kívül a tok a kamera lencséje köré keretezve van, amely nemcsak védi a kamerát a karcolásoktól, hanem aranyszínével kihangsúlyozza is azt. Ezek az apró, de jelentős részletek kifinomult bájt adnak a kollekciónak, és vonzzák a divat szerelmeseinek figyelmét.

Masszív kivitel
Ez az elegáns tok nemcsak a felhasználó tökéletes stílusát hangsúlyozza, hanem mindenekelőtt garantálja, hogy a készülék biztonságban legyen a véletlen sérülésektől és ütésektől. A tok belseje puha mikroszálas béléssel van bevonva, amely megvédi a készüléket a karcolódástól. A gondosan illeszkedő méreteknek köszönhetően a tok hatékonyan elnyeli az esetleges eséseket, miközben teljes hozzáférést biztosít a portokhoz és gombokhoz, bármilyen körülmények között is legyen használva. A tok innovatív kialakítása tartós poliuretánon alapul, amely nemcsak ellenáll a mindennapi használatnak, hanem hosszú ideig megőrzi esztétikus megjelenését. A terméket a Guess márka hivatalos engedélyével gyártották.

Műszaki adatok
Kollekció: Glitter Glossy Script
Típus: Kemény tok
Anyag: TPU
Szín: Arany
Kompatibilitás: iPhone 15 6.1"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett