Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339147082 Márka: GUESS

Guess GUHCP15SP4TDSCPB iPhone 15 6.1" kék/kék kemény tok Crossbody 4G Metal Logo tok


Cikkszám: GUE003187-0 | EAN/Vonalkód: 3666339147082 | Márka: GUESS

Guess GUHCP15SP4TDSCPB iPhone 15 6.1" kék/kék kemény tok Crossbody 4G Metal Logo tok


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

18600 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Guess Crossbody 4G Metal Logo

Egy exkluzív tok, amelyet az iPhone-hoz készítettek egyedi dizájnnal, amelyet a híres Guess divatházzal együttműködve hoztak létre. Ideális választás a modern kiegészítők rajongóinak. Egy pótolhatatlan kiegészítő azoknak, akik értékelik a stílust és a presztízst, és ugyanakkor elegánsan szeretnének kinézni, miközben átfogó védelmet nyújtanak okostelefonjuknak.

Szilárd konstrukció
Ez az elegáns tok nemcsak a felhasználó kifinomultságát hangsúlyozza, hanem mindenekelőtt biztosítja a készülék biztonságát a véletlen sérülések és ütődések ellen. Az alaposan illeszkedő méreteknek köszönhetően a tok hatékonyan elnyeli az esetleges eséseket, miközben teljes hozzáférést biztosít a portokhoz és gombokhoz, függetlenül a körülményektől. A tok innovatív dizájnja tartós poliuretán alapú, amely nemcsak ellenállást biztosít a mindennapi kopással szemben, hanem hosszú ideig megőrzi esztétikumát.

Egyedi megjelenés
Ennek a kollekciónak az egyediségét a finom ökológiai bőr hangsúlyozza, amely eleganciát és finom bájt kölcsönöz. Az egyediséget a magas minőségű 4G nyomat biztosítja, amely ökológiai bőrre van nyomva, és stílust és eleganciát kölcsönöz neki. Ezt a kifinomult kollekciót egy Guess logóval ellátott tapasz egészíti ki, amely jellegzetes háromszög alakban van elhelyezve és kristályokkal van kirakva, amelyek kiemelkednek a teljes dizájn háttéréből és hangsúlyozzák annak exkluzív jellegét.

Praktikus szíj
A tokhoz tartozik egy praktikus szíj, amely további védelmet nyújt okostelefonjának a sérülések vagy elvesztés ellen, és lehetővé teszi, hogy mindig a közelében legyen a telefonja. A kiegészítő nagyszerű kényelmet és komfortot biztosít a telefon használata során. A szíj nagyon egyszerűen felszerelhető - csupán egy speciális betétet kell egy kampóval behelyezni a védőtok és az okostelefon közé. Az adapter vége egy karabinerrel kinyúlik a töltőport nyílásából, és nem zavarja annak funkcionalitását és teljesen kompatibilis a vezeték nélküli töltéssel. A karabiner segítségével gyorsan leválaszthatja a szíjat a telefonról. A szíj hossza állítható, és rögzíthető táskához, csuklóra tekerhető vagy karra kötözhető.

A terméket Guess márkanév alatt gyártják licenc alapján.

Műszaki adatok
- Kollekció: Crossbody 4G Metal Logo
- Típus: Kemény tok
- Anyag: TPU/Eco-bőr
- Szín: Kék
- Kompatibilitás: iPhone 15 6.1"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett