Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5907769363986 Márka: Hurtel

Glitter tok MagSafe iPhone 16 Plus-hoz - lila csillámokkal


Cikkszám: Magsafe Glitter Case MagSafe for iPhone 16 Plus Purple | EAN/Vonalkód: 5907769363986 | Márka: Hurtel

Glitter tok MagSafe iPhone 16 Plus-hoz - lila csillámokkal


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

4720 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Glitter tok MagSafe iPhone 16 Plus-hoz - lila csillámokkal

A Glitter tok MagSafe eset hatékonyan védi okostelefonját a sérülésektől – akár 5000 ejtési tesztnek is megfelelt! A rendkívül átgondolt dizájn nemcsak védelmet nyújt, hanem teljes pompájában bemutatja a készüléket, csillogást és eleganciát kölcsönözve neki. Továbbá a MagSafe rendszerrel való kompatibilitás biztosítja a könnyű használatot különféle kiegészítőkkel, például autós tartóval vagy töltőkkel.

Műszaki adatok:
- Sorozat: Glitter tok MagSafe
- Kompatibilitás: iPhone 16 Plus
- Anyag: TPU
- További jellemzők: MagSafe technológiával való kompatibilitás
- Szín: lila-áttetsző
- Minta: csillámok

A Glitter tok MagSafe legfontosabb előnyei:
- Rendkívül erős védelmet nyújt okostelefonjához. A Glitter tok MagSafe számos teszten megfelelt.
- Kompatibilis a MagSafe rendszerrel. A mágneses gyűrű együttműködik a MagSafe és mágneses kiegészítőkkel, például autós tartókkal, töltőkkel, power bankokkal, állványokkal stb.
- Sokáig áttetsző marad. A feljavított antioxidáns réteg megakadályozza a sárgulást, biztosítva a tok hosszú ideig tartó tisztaságát.
- Védi a kamerát a karcolásoktól. A kamera sziget körüli emelés megakadályozza a karcolásokat, amelyek előfordulhatnak a telefon lehelyezésekor.
- Kiemeli a telefon stílusos megjelenését. Az áttetsző dizájn csillámos kivitelével bemutatja az okostelefon eredeti megjelenését, színt és csillogást adva neki.

Rendkívüli védelem minden napra
Ejtette már le valaha a telefonját? A Glitter tok MagSafe rendkívül erős védelmet nyújt, amelyet szigorú körülmények között teszteltek. A végrehajtott tesztek kimutatták, hogy a tok akár 5000 esést is kibír sérülés nélkül.

MagSafe - Kényelem az Ön kezében
A modern életmód kényelmes és funkcionális megoldásokat igényel. A Glitter tok MagSafe mágneses gyűrűvel van ellátva, amely tökéletesen működik a MagSafe kiegészítőkkel. Ezáltal az autós tartók, töltők és power bankok használata rendkívül egyszerű és kényelmes. Ez a praktikum és modernitás egyben!

Transzparencia hosszú évekre
Senki sem szereti, ha a tok néhány hónap után megsárgul. Az előrehaladott antioxidáns rétegnek köszönhetően a Glitter tok MagSafe sokáig áttetsző marad. Ez azt jelenti, hogy a telefonja mindig újnak fog tűnni, és stílusos dizájnja változatlan marad.

A fotóinak járó védelem
Tartsa biztonságban kameráját az emelt peremmel, amely a Glitter tok MagSafe kamera szigetének körül található. Ez az extra védelem megakadályozza a karcolásokat, amelyek előfordulhatnak a telefon kemény felületekre helyezésekor. Fotói mindig kristálytiszták lesznek, és a lencsék tökéletes állapotban maradnak.

Csillogás és elegancia egyben
A Glitter tok MagSafe stílusos és áttetsző dizájnja tökéletes módja az okostelefon eredeti megjelenésének kiemelésére. A csillámos kivitel egyedi csillogást ad a toknak, így a telefon még vonzóbbá válik.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett