Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5907769363320 Márka: Hurtel

Liquid Silicone MagSafe tok iPhone 16 Plus - fekete


Cikkszám: Liquid Silicone Case MagSafe for iPhone 16 Plus Black | EAN/Vonalkód: 5907769363320 | Márka: Hurtel

Liquid Silicone MagSafe tok iPhone 16 Plus - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

3600 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Liquid Silicone MagSafe tok iPhone 16 Plus - fekete Élvezze a páratlan kényelmet a Liquid Silicone MagSafe tokkal. Nemcsak hatékonyan védi telefonját, hanem megkönnyíti a mágneses kiegészítők, például az induktív töltők vagy pénztárcák használatát is a MagSafe funkciónak köszönhetően. A különlegesen sima folyékony szilikon bevonat kellemes tapintású, miközben könnyedséget biztosít. A Liquid Silicone MagSafe tokkal a telefonja mindig biztonságban, tiszta és készen áll az akcióra.

Specifikáció:
- Sorozat: Liquid Silicone MagSafe tok
- Kompatibilitás: iPhone 16 Plus
- Anyag: TPU
- További jellemzők: kompatibilitás a MagSafe technológiával
- Szín: fekete

A Liquid Silicone MagSafe tok legfontosabb előnyei:
- Megkönnyíti a MagSafe kiegészítők használatát. Könnyedén csatlakoztathat induktív töltőt, mágneses tartót vagy pénztárcát. Az erős mágnesek stabil csatlakozást biztosítanak.
- A tok megerősített szerkezete védi a telefont a leesés okozta sérülésektől. A nagy szilárdságú anyag kiváló védelmet nyújt.
- Véd a szennyeződésektől és ujjlenyomatoktól. A tok felülete porálló és könnyen tisztítható.
- Átgondolt kialakítás védi a képernyőt és a kamera lencséjét a karcolásoktól. A megemelt élek megakadályozzák a közvetlen érintkezést a felületekkel.
- A folyékony szilikon kellemes tapintású. Az anyag könnyű és kényelmes a mindennapi használatra.

Mágneses kiegészítők karnyújtásnyira A Liquid Silicone MagSafe tok MagSafe funkciójának használata igazi élvezet. Az erős mágnesek lehetővé teszik, hogy könnyedén csatlakoztasson induktív töltőt, mágneses tartókat és egyéb kiegészítőket. Már nem kell eltávolítania a tokot ahhoz, hogy teljes mértékben kihasználja telefonja képességeit.

Védi telefonját a sérülésektől A Liquid Silicone MagSafe tok megerősített szerkezete védi készülékét a nem kívánt leesések okozta hatásoktól. A tok tartós anyagból készült és elnyeli az ütődéseket, minimalizálva a készülék sérülésének kockázatát.

Lágy tapintás, amely kellemes érzést nyújt A Liquid Silicone MagSafe tok a folyékony szilikon lágyságával impresszionál, amely bőrbarát. Az anyag nemcsak könnyű, hanem nagyon tartós is, hosszú távú kényelmet és védelmet biztosítva.

Tisztaság és esztétika nap mint nap Egy speciális bevonat, amely ellenáll az ujjlenyomatoknak, biztosítja, hogy telefonja mindig újszerűen nézzen ki. Bármilyen szennyeződést könnyedén eltávolíthat róla, ami tovább növeli a használati kényelmet.

Képernyő és lencse biztonság A Liquid Silicone MagSafe tok megemelt élei védik a képernyőt és a kamera lencséjét a karcolásoktól. Így telefonja mindig biztonságban van, még akkor is, ha fejjel lefelé helyezi. Tökéletes megoldás azok számára, akik minden részletre odafigyelnek.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett