Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5907769363054 Márka: Hurtel

Multiple Color Wheat Case MagSafe iPhone 16 Plus tok - fekete


Cikkszám: Magsafe Multiple Color Wheat Case for iPhone 16 Plus Black | EAN/Vonalkód: 5907769363054 | Márka: Hurtel

Multiple Color Wheat Case MagSafe iPhone 16 Plus tok - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

5000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A stílus, az ökológia és a funkcionalitás kombinációja - ez a Multiple Color Wheat Case MagSafe. TPU-ból és természetes búzaszálakból készült, a tok nemcsak esztétikus megjelenést, hanem környezetbarát tulajdonságokat is kínál. A MagSafe technológiának köszönhetően könnyedén töltheti telefonját vezeték nélkül, és használhatja mágneses kiegészítőket, mint például pénztárcákat vagy tartókat. Emellett a tok hatékony védelmet nyújt a sérülések ellen, a kiemelt élek pedig külön védik a telefon kijelzőjét.

Specifikáció:
- Sorozat: Multiple Color Wheat Case MagSafe
- Kompatibilitás: iPhone 16 Plus
- Anyag: TPU, búzaszalma
- További jellemzők: biológiailag lebomló anyag, kompatibilitás a MagSafe technológiával
- Szín: fekete

A Multiple Color Wheat Case MagSafe legfontosabb előnyei:
- Véd a sérülésektől. A tok TPU és természetes búzaszálak révén védi a telefont az esésektől és karcolásoktól.
- Kompatibilis a MagSafe-val. Könnyedén töltheti telefonját vezeték nélkül vagy csatlakoztathat mágneses kiegészítőket.
- Eleganciát ad a telefonjának. A tok tapintása finom, a természetes búzaszálak pedig egyedi karaktert biztosítanak neki.
- Extra védelmet nyújt a kamerának. A kiemelt élek védik a lencséket a karcolásoktól és sérülésektől.
- Szabad hozzáférést biztosít az összes porthoz és funkcióhoz. A tok tökéletesen illeszkedik, így kényelmesen használhatja telefonját.

Elegancia és védelem egyben:
A Multiple Color Wheat Case MagSafe nem csak a telefon védelméről gondoskodik, hanem stílusos kiegészítő is. A TPU-ból és természetes búzaszálakból készült tok öko-barát dizájnt biztosít, visszafogott megjelenéssel. Az anyagok tartóssága hosszú távú védelmet nyújt a mindennapi fenyegetések, mint például esések és karcolások ellen.

MagSafe - funkcionalitás kézközelben:
A beépített MagSafe technológiának köszönhetően a Multiple Color Wheat Case MagSafe lehetővé teszi a telefon vezeték nélküli töltését és a mágneses kiegészítők használatát. Az erős mágneseknek köszönhetően könnyedén csatolhat további kiegészítőket, mint például pénztárcákat vagy tartókat, ami növeli az eszköz funkcionalitását.

Természetes design, amely vonzza a tekintetet:
A Multiple Color Wheat Case MagSafe-hez használt természetes búzaszálak egyedi, természetes megjelenést biztosítanak. Ez nem csak elegáns kiegészítő a telefonhoz, hanem olyan választás is, amely a környezet iránti aggodalmat mutatja. Az enyhe tapintás és kellemes textúra révén a tok funkcionális és kényelmes a használathoz.

Extra védelem a kijelzőnek:
A Multiple Color Wheat Case MagSafe kiemelt élei extra védelmet nyújtanak a telefon kamerájának. A lencsék így védve vannak a karcolásoktól és sérülésektől, még akkor is, ha a telefont a hátlapjával lefelé teszik egy asztalra vagy durva felületre. Ez az extra biztonság növeli a nyugalmat, amikor mindennapi használat közben élvezi készülékét.

Tökéletes illeszkedés és kényelem:
A pontos kivágásoknak köszönhetően a Multiple Color Wheat Case MagSafe teljes hozzáférést biztosít a telefon összes funkciójához. Akár fülhallgatót szeretne csatlakoztatni, tölteni az eszközt vagy fotózni, a tok nem lesz akadály.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett