Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 8018417485381 Márka: PURO

Puro Daylight MagSafe szilikon tok iPhone 16 Plus-hoz - fekete


Cikkszám: DL-nowości?kopia-PUIPC1667DAYLBLK-uniw | EAN/Vonalkód: 8018417485381 | Márka: PURO

Puro Daylight MagSafe szilikon tok iPhone 16 Plus-hoz - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

18100 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Puro Daylight MagSafe szilikon tok iPhone 16 Plus-hoz - fekete
A Puro Daylight MagSafe szilikon tok iPhone 16 Plus-hoz az elegancia és a megbízható védelem ötvözete, amely tökéletesen kiegészíti új telefonodat. Részben áttetsző kivitelezésének köszönhetően a tok finoman kiemeli iPhone-od színét, anélkül, hogy elrejtené annak eredeti dizájnját. Tartós, puha szilikonból készült, magas ellenállóságot biztosít a sérülésekkel szemben, és hatékony védelmet nyújt a karcolások ellen a megemelt élek révén. A MagSafe-kompatibilitás zavartalan töltést garantál, és a speciális bevonat megakadályozza az ujjlenyomatok megjelenését. Ha olyan tokot keresel, amely nem csak védelmet nyújt, hanem stílusos megjelenést is biztosít, a Puro Daylight MagSafe a tökéletes választás!

Specifikáció:

- Márka: Puro

- Sorozat: Puro Daylight

- Anyag: Szilikon

- MagSafe-kompatibilitás: Igen

- Kompatibilitás: iPhone 16 Plus

- Szín: fekete

A Puro Daylight MagSafe szilikon tok iPhone 16 Plus-hoz legfontosabb előnyei:

- Elegáns dizájn: Részben áttetsző kivitelezés, amely tökéletesen illeszkedik telefonod színéhez, megőrizve annak eredeti stílusát.
- Magas ellenállóság a sérülésekkel szemben: Puha szilikon és megemelt élek, amelyek kiváló védelmet nyújtanak az esések és karcolások ellen.
- MagSafe-kompatibilitás: Zavartalan töltés és teljes kompatibilitás a MagSafe technológiával, amely kényelmes használatot biztosít.
- Védelem a szennyeződések ellen: A speciális bevonat megakadályozza az ujjlenyomatok megjelenését, így mindig friss és esztétikus megjelenésű marad.
- Stílus és védelem egyben: Az iPhone 16 Plus számára modern dizájn és megbízható védelem tökéletes kombinációja.

Részben áttetsző kivitelezés, amely tökéletesen illeszkedik a telefon színéhez
A Puro Daylight MagSafe tok finom, részben áttetsző kivitelezése lehetővé teszi iPhone-od természetes megjelenésének megőrzését. Függetlenül a telefon színétől, a tok kitűnően illeszkedik hozzá, anélkül, hogy megzavarná az esztétikát. Kiváló választás azok számára, akik az eleganciát és a minimalizmust értékelik, miközben gondoskodnak készülékük védelméről.

Magas ellenállóság a sérülésekkel szemben a megemelt élek és a puha szilikon révén
A kiváló minőségű puha szilikon alkalmazásának köszönhetően a Puro Daylight tok hatékony védelmet nyújt a véletlenszerű ütésekkel és esésekkel szemben. A megemelt élek további védelmet biztosítanak a képernyő és a kamera számára a karcolások ellen, ezáltal meghosszabbítva telefonod élettartamát. Ez egy megbízható megoldás azok számára, akik valóban védelmet keresnek.

MagSafe-kompatibilitás
A Puro Daylight teljes mértékben kompatibilis a MagSafe technológiával, ami azt jelenti, hogy zavartalanul használhatod a mágneses kiegészítőket és a MagSafe töltőket. Az tok eltávolítása nélkül iPhone 16 Plus-od mindig készen áll a gyors töltésre, ami növeli a kényelmet.

Az tokon nem hagynak nyomot az ujjlenyomatok
A speciális bevonatnak köszönhetően a Puro Daylight tok ellenáll a szennyeződéseknek, és nem hagy ujjlenyomatokat. Az tok mindig frissnek és tisztának tűnik, anélkül, hogy gyakori tisztítást igényelne. Ez egy praktikus tulajdonság, amely biztosítja, hogy iPhone 16 Plus-od mindig kifogástalanul nézzen ki, függetlenül a használat intenzitásától.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett