Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 4099702005839 Márka: Geske

Geske Precision Trimmer 4 az 1-ben (rózsaszín)


Cikkszám: GK000083PK01 | EAN/Vonalkód: 4099702005839 | Márka: Geske

Geske Precision Trimmer 4 az 1-ben (rózsaszín)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

12900 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Geske 4 az 1-ben Precision Trimmer (rózsaszín)
Bemutatkozik a Precision 4 az 1-ben trimmer - egy megoldás, ami átalakítja a nem kívánt szőr eltávolításának módját, teljes higiéniát és kényelmet biztosítva fájdalom nélkül. Minden bőrtípusra alkalmas, egyszerű használatot ötvözve a hatékonysággal. Mikro-precíziós kontúr pengéinek köszönhetően a trimmer nemcsak pontosságot garantál, hanem teljes gyengédséget is a bőrének, megszüntetve az irritáció kockázatát. Emellett a csúszásmentes szilikon felület biztosítja a stabilitást és biztonságot minden használat során.

Technológia a bőre szolgálatában
Fedezze fel a Geske precíziós trimmer mögött rejlő, élvonalbeli AI technológia erejét. Az innovatív dedikált alkalmazásrendszer elemzi az Ön bőrét, és ajánlásokat tesz az egyéni igényekre szabott eszközökre és kezelésekre, maximalizálva a Geske termékeinek eredményeit.

Kényelem irritáció nélkül
A precíziós hipoallergén pengéket az Ön kényelmére tervezték. Megszüntetik az irritáció kockázatát, még a legérzékenyebb bőr esetén is. Ezáltal a trimmer ideális megoldás bárki számára, aki értékeli a fájdalommentes és kíméletes szőrtelenítést, sima érzetet és tökéletes megjelenést biztosítva kellemetlen következmények nélkül.

Környezetbarát és cserélhető pengék
A Geske nem csak Önről gondoskodik, hanem a környezetéről is! A 4 az 1-ben Precision Trimmer környezetbarát cserélhető pengerendszerrel van felszerelve. Ez megkönnyíti az eszköz higiéniájának fenntartását, és biztos lehet benne, hogy önmagát összhangban ápolja a természettel.

Gyártó: Geske
Modell: GK000083PK01
Szín: Rózsaszín
Anyag: Szilikon
Vízállóság: 100%

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett