Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 4099702006171 Márka: Geske

Geske Cool & Warm Szem- és Arcmasszírozó 7in1 (rózsaszín)


Cikkszám: GK000700PK01 | EAN/Vonalkód: 4099702006171 | Márka: Geske

Geske Cool & Warm Szem- és Arcmasszírozó 7in1 (rózsaszín)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

15000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Geske Cool & Warm 7in1 Szem- és Arcmasszírozó (rózsaszín).

A Cool & Warm 7in1 Szem- és Arcmasszírozó megváltoztatja a napi bőrápolással kapcsolatos hozzáállásodat. A fejlett technológiával és ergonomikus kialakítással rendelkező termék mélytisztítást és professzionális fiatalító terápiát nyújt. A hűtési és fűtési funkciók lehetővé teszik, hogy felfrissülj és ellazulj. Készülj egy szépségápolási utazásra a Geskével, egy márkával, amelyet az ELLE magazin méltatott a No.1 Szépséginnováció díjával.

Látható eredmények a bőrödön
A hideg és meleg használata a bőrápolásban hosszú hagyományra tekint vissza. A Cryo Deep Cooling és a High Efficiency Depuffing System hűtőmasszázs hatékonyan összehúzza az ereket, feszesíti a bőrt és csökkenti a puffadást. Eközben a Pore-Opening Deep Warming melegítés serkenti a vérkeringést és helyreállítja a bőr ragyogását. Ezen kívül az Youthful Skin & Complexion Renewal azonnal szebbnek érezteti magad.

Ergonomikus kialakítás
A masszírozó ergonomikus formája lehetővé teszi, hogy pontosan elérd az arc minden részét, beleértve a nehezen elérhető szem- és orrterületeket is. Ezenkívül a szilikon fogantyú kényelmes használatot biztosít, és megszünteti a termék kicsúszásának kockázatát a masszírozás közben, és a termék folyadék tartalma fagyálló. A masszírozó bőrbarát boroszilikát üvegből készült.

Használati kényelem
Az aktuális igényeidnek megfelelően helyezd a terméket a hűtőszekrénybe, vagy merítsd meleg vízbe, és élvezd az otthoni privát spa-élményt. A Geskével búcsút inthetsz a makacs sötét karikáknak és a szem alatti táskáknak, miközben ragyogóvá és tónusossá teszed a bőröd, valamint élvezheted a pihentető masszázst.

További lehetőségek az alkalmazással
Töltsd le az ingyenes GESKE alkalmazást, hogy hozzáférj edzésprogramokhoz és szakértői tippekhez. Lehetőség van arra is, hogy mesterséges intelligencia segítségével beszkenneld a bőröd, amely megoldási javaslatokat kínál az egyéni igényeidhez igazítva.

Gyártó: Geske
Modell: GK000700PK01
Szín: rózsaszín

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett