Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 4099702006874 Márka: Geske

Geske Cool&Warm Duo Eye Massager 7in1 (magenta)


Cikkszám: GK000706MG01 | EAN/Vonalkód: 4099702006874 | Márka: Geske

Geske Cool&Warm Duo Eye Massager 7in1 (magenta)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

26300 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Brush&Intensive 7in1 szonikus testkefe (magenta)

A Brush&Intensive 7in1 szonikus testkefével a GESKE-től luxus ápolást nyújthatsz testednek, amely a fürdődet igazi otthoni spa élménnyé varázsolja. Egy alkalmazás AI algoritmusának támogatásával szakértők által kifejezetten számodra és bőröd szükségleteihez ajánlott professzionális kezelések világába kaphatsz bepillantást. Az innovatív funkcióinak köszönhetően a készülék átfogó ápolást garantál, mely által bőröd egészségesen és fiatalosan ragyog majd.

Ápolás és megújulás egyben
A kefe kétoldalas kialakítása kombinálja az intenzív bőrradírozást és az ultra-puha szilikon füleket, biztosítva bőröd mélytisztítását és gyengéd masszázsát egyaránt. Élvezd a relaxáció pillanatait, amelyek táplálják testedet, kivételes simaságot és fiatalos ragyogást adva neki.

Inspiráló technológia
A SmartSonic Pulzációk használata revitalizálja a bőrt, serkentve sejt szintű megújulását. Ez a technológia nemcsak fiatalítja, hanem energizálja is bőrödet, hogy minden nap egészségesebbnek tűnj.

AI algoritmusokkal támogatott megoldások
Töltsd le a GESKE alkalmazást, és fedezd fel a testreszabott ajánlásokat és tanácsokat, amelyek segítenek elérni bőrápolási céljaidat. Az innovatív AI technológiának köszönhetően az alkalmazás elemzi bőröd állapotát, és tökéletesen illeszkedő kezeléseket javasol bőröd szükségleteihez.

A szépség szolgálatában álló sokoldalúság
Ne korlátozd magad csak fürdő kezelésekre - a 7 az 1-ben szonikus kefe egy olyan eszköz, amely tested minden centiméteréről gondoskodik, aktívan küzd a tökéletlenségek ellen, tónusosabbá és simábbá téve a bőrt. Gondoskodj testedről az ELLE magazin díjnyertes készülékével, és nyűgözz le ragyogó megjelenéseddel!

Tartalmazza:
Brush&Intensive 7 az 1-ben szonikus testkefe
Mágneses töltő

Gyártó: Geske
Modell: GK000706MG01
Szín: Magenta
Anyag: Szilikon
Töltési mód: Mágneses

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett