Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6953460504226 Márka: Darmoshark

Gaming keyboard Darmoshark TOP98 (fekete)


Cikkszám: Top98 black-linear o | EAN/Vonalkód: 6953460504226 | Márka: Darmoshark

Gaming keyboard Darmoshark TOP98 (fekete)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

35700 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Darmoshark TOP98 gaming billentyűzet (fekete)
A Darmoshark TOP98 gaming billentyűzetet a legigényesebb játékosok számára tervezték. A TOP98 erős felépítéssel rendelkezik, méretei 392 × 143 × 40 mm, a súlya pedig 1145±20 g, amely stabilitást biztosít az intenzív használat során. A billentyűzet +5V ± 5% tápellátással működik, és lenyűgöző, 80 millió leütéses billentyűélettartamot kínál. 96 billentyűvel rendelkezik, és kompatibilis a Windows XP, Windows 7, Windows 8, Windows 10 és Windows 11 rendszerekkel, ami keresztplatformos sokoldalúságot biztosít.

Multimédiás és világítási effektusok
A TOP98 gazdag multimédiás funkciókkal rendelkezik, amelyek gyors hozzáférést biztosítanak olyan funkciókhoz, mint a zenelejátszás vezérlése, hangerőszabályozás és a kedvenc programok gyors elérése. Akár 15 különböző LED világítási effektust kínál, amelyek dinamikus módokat tartalmaznak, mint például streaming, állandó, neon, lélegző, Push to Light, forgási mód, Shogen Light Wave, hullám mód, hullámzás mód, színes szökőkút mód, forgalmi mód, szörf mód, esőcsepp mód, elhalványuló futó lovak vagy csillagos éjszakák. A teljesen ütközésmentes billentyűk és a WIN zár funkció LED indikátorral sima és hatékony felhasználói élményt biztosítanak.

Visszaállítás és hibaelhárítási funkciók
Ezenfelül a TOP98 billentyűzet visszaállítási funkcióval rendelkezik, amely az FN+ESC billentyűk 3 másodpercig történő lenyomásával alaphelyzetbe állítja a világítási beállításokat "streaming" módra. Ha probléma merül fel a billentyűzet működésével kapcsolatban, ajánlott néhány egyszerű diagnosztikai lépést végrehajtani, mint például az USB csatlakozás ellenőrzése, USB port váltása, a számítógép újraindítása és a billentyűzet tesztelése másik számítógépen, amelyek gyors és hatékony problémamegoldást tesznek lehetővé.

Játék módok
A TOP98 dedikált világítási módokat is kínál játékosok számára, amelyeket az FN+(1-5) billentyűkombinációval lehet elérni. Ezek a speciális módok, mint például a League of Legends (LOL), First-Person Shooters (FPS) és mások, kiemelik a kulcsfontosságú billentyűket, így optimális környezetet biztosítanak a különböző típusú játékokhoz.

Gyártó: Darmoshark
Modell: TOP98 fekete-lineáris
Szín: Fekete
Méret: 392 × 143 × 40 mm
Súly: 1145±20 g
Kábel hossza: 2.50M+1%, 4.3mm, USB 5-szálas árnyékolt mágneses gyűrű SR kártya pozícióval, fekete kábel
Üzemfeszültség: +5V+5%
Maximális áramerősség: 300mA
Interfész típusa: Nagy teljesítményű Flash mikrovezérlő, támogatja az USB2.0 átviteli módot (teljes sebesség 12 Mbps)
Kapcsolat a számítógéphez: Vezetékes
Billentyűzet típusa: Taktikai kapcsolók
Billentyűk száma: 96 billentyű két színű billentyű technológiával; 12 összekapcsolt multimédiás gyorsbillentyű; mechanikus belső kapcsolók, tartós és hosszú élettartamú, átlátszó burkolat, széles fénydiffúziós tartománnyal
Két élettartama: 80 millió leütés

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett