Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6953460597310 Márka: Motospeed

Motospeed K87S Mechanikus játék billentyűzet RGB (fehér)


Cikkszám: K87S-Red | EAN/Vonalkód: 6953460597310 | Márka: Motospeed

Motospeed K87S Mechanikus játék billentyűzet RGB (fehér)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

24200 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Motospeed K87S mechanikus billentyűzet

A Motospeed K87S billentyűzetet a játékosok igényeinek figyelembevételével alkották meg. Ergonomikus kialakításának köszönhetően rendkívül kényelmes és pihentető használatot biztosít. A piros kapcsolók páratlan simaságot nyújtanak, és hasznosak lesznek mind a játék, mind a gépelés során. Emellett a színes háttérvilágítás játékkaraktert kölcsönöz a készüléknek.

Megbízható teljesítmény
Élvezd a dinamikus játékélményt és dönts rekordokat - a Motospeed biztosítja, hogy minden billentyűleütés megbízhatóan rögzítve legyen. A K87S támogatja az N-Key rollover funkciót, így a legbonyolultabb billentyűkombinációkat is magabiztosan hajthatod végre. Lezárhatod a Windows billentyűt is, hogy elkerüld a véletlen megnyomását játék közben.

Professzionalizmus és egyszerűség
A háttérvilágítású billentyűzet nem csak nagyszerűen néz ki, hanem könnyebbé teszi a számítógépen való munkát is. A K87S-t kifejezetten játékosoknak és irodai dolgozóknak tervezték. Az eszköz megjelenését tetszés szerint testre is szabhatod! A Motospeed 14 háttérvilágítási módot kínál - csak nyomd meg az FN+INS kombinációt a beállításhoz.

Impozáns billentyű tartósság
A Motospeed billentyűzettel dolgozhatsz vagy játszhatsz, ameddig csak szeretnél - a K87S billentyűzet nem hagy cserben! A billentyűk élettartama akár 50 millió kattintás is lehet. Ez a szilárd és tartós készülék hosszú ideig szolgál majd téged. És igazán jól néz ki - az eredeti átlátszó borítás még érdekesebb RGB hatásokat biztosít.

A játékosok és dolgozók kényelméért
A tartós OUTEMU piros kapcsolók páratlan simaságot és sebességet biztosítanak - függetlenül attól, hogy kedvenc játékodat játszod vagy dolgozol. Emellett a kiegészítő 12 funkciógombot tartalmaz, hogy ne kelljen keresgélned a beállításokat a számítógépen a háttérvilágítás bekapcsolásához vagy az e-mail megnyitásához. A K87S gombjai kellemes tapintásúak és könnyen reagálnak az ujjaidra.

Márka: Motospeed

Modell: K87S

Típus: Mechanikus

Szín: Fehér

Csatlakozás: Vezetékes

Anyag: ABS, alumínium ötvözet

Billentyű élettartam: 50 millió leütés

Billentyűk száma: 87

Háttérvilágítás: RGB

Üzemi feszültség: DC 5V

Üzemi áram: 500 mA

Méretek: 351x117x34 mm

Súly: 752g

Kapcsolók: OUTEMU Piros

Csatlakozó: USB

Kompatibilitás: Windows XP/7/8/10 / IBM

Egyéb: anti-ghosting funkció, 14 háttérvilágítási mód, testreszabható háttérvilágítási módok, 8 háttérvilágítási szín, 12 funkciógomb, WIN lock, N-key rollover

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett