Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6953460504219 Márka: Darmoshark

Gaming Keyboard Darmoshark TOP98 (fehér)


Cikkszám: Top98 white-linear o | EAN/Vonalkód: 6953460504219 | Márka: Darmoshark

Gaming Keyboard Darmoshark TOP98 (fehér)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

35700 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Darmoshark TOP98 gaming billentyűzet igényes játékosok számára készült eszköz. A TOP98 masszív kialakítással rendelkezik, méretei 392 × 143 × 40 mm, súlya 1145±20 g, amely biztosítja a stabilitást intenzív használat során. +5V ± 5%-os teljesítménnyel működik, és lenyűgöző, 80 millió billentyűleütést bír ki. 96 gombos és kompatibilis a Windows XP, Windows 7, Windows 8, Windows 10 és Windows 11 operációs rendszerekkel, így sokoldalúan használható.

Multimédiás és világítási effektek:
A TOP98 gazdag multimédiás funkciókkal rendelkezik, amelyek gyors hozzáférést biztosítanak a zenék vezérléséhez, hangerő szabályozásához és kedvenc programok gyors eléréséhez. Kínál akár 15 különböző LED világítási effektet, amelyek lefedik a dinamikus módokat, mint például a streaming, steady, neon, breathing, Push to Light, forgó mód, Shogen Light Wave, hullám mód, ripple mód, színes szökőkút mód, forgalmi mód, surf mód, esőcsepp mód, halványuló vágtázó lovak vagy csillagos éjszakák. Teljes konfliktuskímélő gombok és WIN zárolási funkció LED indikátorral biztosítják a zökkenőmentes és hatékony használati élményt.

Visszaállítási és hibaelhárítási funkciók:
Ezenkívül a TOP98 billentyűzet rendelkezik egy visszaállítási funkcióval, amelyet az FN+ESC gombok 3 másodpercig tartó lenyomásával érhetünk el, és amely visszaállítja az alapértelmezett világítási beállításokat „streaming” módra. Ha problémák merülnek fel a billentyűzet működésével kapcsolatban, ajánlott néhány egyszerű diagnosztikai lépést elvégezni, mint például az USB kapcsolat ellenőrzése, USB port cseréje, a számítógép újraindítása és a billentyűzet másik számítógépen való tesztelése, amelyek gyorsan és hatékonyan kiküszöbölhetik a potenciális problémákat.

Játékmódok:
A TOP98 szintén kínál dedikált világítási módokat játékosok számára, amelyek az FN+(1-5) billentyűkombinációval érhetők el. Ezek a speciális módok, mint például a League of Legends (LOL) és az első személyű lövészek (FPS) számára tervezett módok, kiemelik a kulcsfontosságú gombokat, hogy optimalizált környezetet biztosítsanak különféle játékokhoz.

Gyártó: Darmoshark
Modell: Top98 fehér-lineáris o
Szín: Fehér
Méret: 392 × 143 × 40 mm
Súly: 1145±20g
Kábel hossza: 2.50M+1%, 4.3mm, USB 5-dirű árnyékolt mágneses gyűrűvel SR kártya pozícióval fekete kábel
Működési feszültség: +5V ± 5%
Maximális áram: 300mA
Interfész típus: Nagy teljesítményű Flash mikrovezérlő, támogatja az USB2.0 átvitel módot (teljes sebesség 12 Mbps)
Csatlakozás a számítógéphez: Vezetékes
Billentyűzet típusa: Taktikus kapcsolók
Billentyűk: 96 gomb két színű billentyű technológiával; 12 összekapcsolt multimédiás gyorsbillentyű; mechanikus belső kapcsolók, tartósak és hosszú élettartamúak, átlátszó fedél széles fény diffúziós tartománnyal
Billentyű élettartam: 80 millió használat

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett