Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6939119067212 Márka: havit

Havit KB877L Membrános játékbillentyűzet


Cikkszám: KB877L | EAN/Vonalkód: 6939119067212 | Márka: havit

Havit KB877L Membrános játékbillentyűzet


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

17800 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Havit KB877L Membrane Gaming Keyboard.
Keresed a tökéletes billentyűzetet a gaming setup-odhoz? A Havit KB877L pontosan amire szükséged van! Kompakt kialakítása 61 gombbal könnyedén elfér bármilyen asztalon. A multimédiás gombok növelik a lehetőségeidet, és az RGB háttérvilágítás 19 effektel egyedi érintést ad a beállításnak.

Precíz kontroll
A Havit KB877L a kulcs az ultimát kontroll eléréséhez a játékmenetben! A billentyűzet 61 roll-over gombbal van felszerelve, ami azt jelenti, hogy már nem kell aggódnod a korlátok miatt intenzív játék közben. Most könnyedén lenyomhatod több gombot egyszerre anélkül, hogy megszakítanád vagy elvesztenéd a parancsokat. Ezzel a funkcióval biztos lehetsz benne, hogy minden parancsodat pontosan rögzítik, lehetővé téve a teljes kontroll elérését a játékban és a versenytársak előtt maradást.

Még kényelmesebb működtetés
Fedezd fel a kivételes felhasználói kényelmet! A KB877L multimédiás gombokat kínál, amelyek még kényelmesebbé teszik a számítógép használatát. Ezekkel szabadon állíthatod a hangerőt vagy kezelheted a zenelejátszást anélkül, hogy megszakítanád a munkádat vagy a játékodat. Kapcsold be a kedvenc zenédet, szüneteltesd a filmet vagy állítsd be a hangszínt játék közben - mindez most a kezed ügyében van!

A színek varázsa az asztalon
Merülj el a színek világában a Havit KB877L segítségével. A billentyűzet színes RGB háttérvilágítást kínál, amely megvilágítja a játékállomásodat. 19 RGB háttérvilágítási effekt közül választhatsz, így minden játék valódi látványossággá válik. Most a hangulatodhoz vagy preferenciáidhoz igazíthatod a világítást, egyedi és színes effekteket létrehozva, amelyek megkülönböztetnek más játékosoktól.

Megerősített kapcsolat
A billentyűzetet USB-C kábellel táplálják, biztosítva a stabil és megbízható kapcsolatot a számítógéppel. Ez a megoldás kiküszöböli a késést, ami kulcsfontosságú az intenzív játékok során. A kábelt könnyedén le lehet csatlakoztatni, így kényelmesen magaddal viheted a billentyűzetet, bárhová is szükséged van rá.

Gyártó: Havit

Modell: KB877L

Szín: Fekete

Méretek: 291 x 102 x 40 mm

Gombok száma: 61

Gombok élettartama: 8 millió kattintás

Háttérvilágítás: Igen, RGB (19 effekt)

Csatlakozás: Vezetékes, USB-C

Kábel hossza: 1,6 m

Súly: 645 g

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett