Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6957141407745 Márka: QCY

Fülhallgatók TWS QCY T20 (fekete)


Cikkszám: T20 Black | EAN/Vonalkód: 6957141407745 | Márka: QCY

Fülhallgatók TWS QCY T20 (fekete)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

13500 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

TWS QCY T20 Fülhallgatók (fekete)
Kompakt fülhallgatókat keresel, amelyek kiváló hangminőséget nyújtanak és kényelmesek a viselésük? A TWS QCY T20 fülhallgatók megfelelnek az elvárásaidnak. Könnyűek és rendkívül kompaktak, 13 milliméteres meghajtókkal pedig kiváló hangminőséget garantálnak. A Bluetooth 5.3 stabil kapcsolatot biztosít 10 méteres hatótávolsággal, míg az ENC zajcsökkentés megkönnyíti a kommunikációt másokkal. Praktikus érintőpanelek, IPX4 vízállóság és akár 14,5 órás működési idő is hozzáadott értéket képviselnek.

Kivételes hangzás
A TWS QCY T20 fülhallgatók kiváló választás azoknak, akik magas minőségű hangzást keresnek és újra felfedeznék kedvenc dalaikat. A 13 milliméteres meghajtók által szállított hang tökéletesen kiegyensúlyozott, kristálytiszta és részletgazdag. Így élvezheted a magas minőségű hangzást és hallhatod a korábban észrevehetetlen részleteket.

Felejtsd el a zajt
Gyakran beszélsz telefonon? A TWS QCY T20 fülhallgatók ebben is segítenek. Érzékeny mikrofonokkal vannak felszerelve, amelyek pontosan rögzítik a hangodat, így könnyebb a kommunikáció másokkal. Az eszköz ENC technológiát is használ, így szabadon beszélgethetsz, még zsúfolt helyeken is, mint például egy buszmegálló vagy bevásárlóközpont.

Megbízható kapcsolat
Gyors, stabil kapcsolatot biztosít 10 méteres hatótávolságig a Bluetooth 5.3. A modul nemcsak megbízható vezeték nélküli kapcsolatot nyújt, hanem alacsonyabb energiafogyasztást és 68 ms késleltetést garantál - a videó és hang tökéletes szinkronizálása növeli a kényelmet játék és filmnézés közben.

Hatékony energiaforrás
Fáradt vagy a gyakran feltöltést igénylő fülhallgatóktól? A TWS QCY T20 töltőtok 220 mAh kapacitású akkumulátorral van felszerelve, így hosszú működési időt biztosít. Egy töltéssel 5,5 órányi zenelejátszást biztosít, míg a töltőtok meghosszabbítja ezt az időt 14,5 órára. Készenléti módban akár 100 órán át is működnek a T20-asok. Az energia újratöltéséhez a mellékelt USB-C kábelt használhatod.

Praktikus érintőpanelek
Az intuitív érintőpaneleknek köszönhetően a zene kezelése anélkül történhet, hogy elővennéd az okostelefonodat. Csak megfelelő számú érintésre van szükség, és gyorsan és kényelmesen megállíthatod vagy folytathatod a lejátszást, aktiválhatod a hangasszisztenst és fogadhatod a bejövő hívást. A fülhallgatók használata még sosem volt ilyen egyszerű!

Jól átgondolt tervezés
A QCY T20 tökéletes fülhallgatók az aktív életmódot élők számára. IPX4 szintű vízállóságúak, így az izzadság és a vízcseppek nem jelentnek veszélyt rájuk. Így nyugodtan magaddal viheted őket az edzéshez és élvezheted a kedvenc zenédet bárhol is vagy. A kényelmet sem kell félteni - kis súlyuk és ergonómikus kialakításuk magas komfortérzetet biztosít. Előnyük a kis méret is, ami lehetővé teszi, hogy zsebre tedd a fülhallgatókat.

További lehetőségek az alkalmazásban
Ez még nem minden, amit a TWS QCY T20 fülhallgatók kínálnak. További érdekes funkciók eléréséhez töltsd le a QCY alkalmazást - ezáltal például beállíthatod az equalizert vagy módot választhatsz. Az alkalmazás kompatibilis az Android 6.0 (vagy újabb) és az iOS 12 (vagy újabb) rendszerekkel, továbbá az Android felhasználók egy ablakot is használhatnak a készülék párosításának megkönnyítésére.

A csomagban:
- Fülhallgatók
- Töltőtok
- USB-C töltőkábel
- Felhasználói kézikönyv

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett