Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6941876216123 Márka: UGREEN

Ugreen HiTune H5 WS201 TWS vezeték nélküli fülhallgató - fehér


Cikkszám: 15612-ugreen | EAN/Vonalkód: 6941876216123 | Márka: UGREEN

Ugreen HiTune H5 WS201 TWS vezeték nélküli fülhallgató - fehér


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

14500 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Ugreen HiTune H5 WS201 TWS vezeték nélküli fülhallgató - fehér Otthon, úton vagy az edzőteremben is tökéletes zenei élményt nyújt az Ugreen HiTune H5 WS201 TWS vezeték nélküli fülhallgató. A 13,6 mm-es membránnak köszönhetően kiváló minőségű mély és magas frekvenciájú hangokat garantál. A beépített 4 mikrofon 50%-kal csökkenti a zajt és 150%-kal javítja a hangot hívások közben. Egyetlen töltéssel akár 6 órányi működést biztosít, és a töltőtokkal együtt akár 26 órányit is használható. A stabil Bluetooth 5.3 kapcsolat kiküszöböli a késéseket és a véletlenszerű megszakadásokat, ami ideális választás mobiljátékokhoz.
Az Ugreen HiTune H5 WS201 vezeték nélküli fülhallgató legfontosabb előnyei:
- Élvezd a zenét a legjobb minőségben. A fejhallgató 13,6 mm átmérőjű membránnal rendelkezik, amely kiváló minőségű mély és magas frekvenciájú hangokat garantál.
- Hatékonyan csökkenti a zajt és javítja a hívások hangját. Az eszköz 4 beépített mikrofonnal rendelkezik, amelyek 50%-kal csökkentik a zajt és 150%-kal javítják a hangot.
- Hosszabb működési idő és rövidebb töltési idő. A fejhallgató akár 6 órán keresztül működik, és a töltőtokkal együtt akár 26 óráig is használható.
- Mondj búcsút a késéseknek, felejtsd el a véletlenszerű megszakadásokat. A fejhallgató Bluetooth 5.3 technológiával van felszerelve, amely gyors választ biztosít, például mobiljátékok esetén.
- Alkalmas kültéri használatra is. Az IPX5 szintű vízállóság például edzések során is hasznos lehet.

Műszaki adatok:
- Márka: Ugreen
- Modell: H5
- Bluetooth verzió: 5.3
- Támogatott protokollok: HFP, AVRCP, A2DP, BLE, SPP
- Bluetooth hatótávolság: 10 m (nyílt térben)
- Frekvenciaátviteli tartomány: 20Hz-20KHz
- Akkumulátor kapacitás: 400 mAh
- Zenelejátszási idő: kb. 6 óra
- Fejhallgató töltési idő: 1,5 óra
- Tok töltési idő: kb. 2 óra
- Töltőport: USB-C
- Vízálló: IPX5
- Anyag: műanyag
- Szín: fehér

A csomag tartalma:
- 1x Ugreen HiTune H5 vezeték nélküli fülhallgató
- 1x töltőtok
- 1x felhasználói kézikönyv

Kiváló hangminőség: A 13,6 mm-es membránnak köszönhetően az Ugreen HiTune H5 WS201 TWS fülhallgatók páratlan hangminőséget biztosítanak. Függetlenül attól, hogy mély vagy magas frekvenciájú zenét hallgatsz, mindig tiszta és mély hangot kaphatsz.

Fejlett zajcsökkentés: A négy beépített mikrofon hatékonyan csökkenti a zajt 50%-kal és 150%-kal javítja a hangot. Így minden telefonhívás tiszta lesz, még zajos környezetben is.

Hosszú üzemidő és gyors töltés: A fülhallgató egyetlen töltéssel akár 6 órányi működést biztosít, az érintett töltőtok pedig 26 órára növeli ezt az időt. A rövidebb töltési idők több időt jelentenek kedvenc zenéid hallgatására.

Stabil Bluetooth 5.3 kapcsolat: A Bluetooth 5.3 technológia villámgyors kapcsolatot biztosít késések nélkül, ami kritikus fontosságú mobiljátékok esetén.

IPX5 vízállóság: Az IPX5 védelemi besorolás révén a fülhallgató ideális kültéri használatra. Akár edzel az edzőteremben, akár esőben futsz, a zene mindig veled lesz.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett