Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5906168432590 Márka: HiBREW

Félautomata kávéfőző HiBREW H8A


Cikkszám: H8A | EAN/Vonalkód: 5906168432590 | Márka: HiBREW

Félautomata kávéfőző HiBREW H8A


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

77800 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Ismerje meg a HiBREW nyomásos kávéfőzőt, amely ötvözi a dizájn eleganciát és a sokoldalú funkcionalitást, hogy felejthetetlen ízélményt nyújtson. Ideális minden kávé szerelmese számára, lehetővé teszi az espresso, cappuccino vagy latte elkészítését bármikor.

Változatosság az italok készítésében
A kávéfőző lehetőséget kínál két méretű ital elkészítésére - egy vagy két csésze számára, így tökéletes választás egy magányos pillanat kikapcsolódására, vagy egy összejövetelen szeretteivel. Az egygombos működés biztosítja az automatikus és intuitív ital elkészítését, és két szűrő opció - őrölt kávé és ESE tasakok számára - rugalmasságot nyújt kedvenc kávéja kiválasztásában.

Átgondolt dizájn
A kávéfőző NTC vezérelt hőmérőt használ a víz kívánt hőmérsékletre történő biztonságos felmelegítéséhez, ami ideális körülményeket eredményez a legjobb íz kinyeréséhez. A 19 bar erős pumpa, az acél kazán és a dupla fűtőcső szintén hozzájárul a tökéletes ízű kávé elkészítéséhez, biztosítva az optimális hőmérsékletet és nyomást a tökéletes Café Cremahoz.

Könnyű használat és kényelmi funkciók
A HiBREW H8A kivehető víztartállyal van felszerelve, amely praktikus billenőfedéllel rendelkezik, megkönnyítve ezzel a feltöltést és a tisztítást. A rozsdamentes acél csésze melegítő és a kivehető csepegtető tálca további kényelmet biztosít, míg az antibakteriális anyagból készült kivehető tejtartó higiénikus és könnyen tisztítható.

Elegáns dizájn és használati kényelem
A HiBREW H8A nemcsak funkcionalitásával, hanem dizájnjával is lenyűgöz. Méretei (330 x 300 x 230 mm) lehetővé teszik, hogy bármely konyhában kényelmesen elhelyezhető legyen, és a víz (1.5l) és tej (0.5l) tartályok kapacitása biztosítja, hogy több italt is elkészíthessen anélkül, hogy folyamatosan újra kellene tölteni.

A csomag tartalma:
- Espresso készítő
- Víztartály
- Tejtartály
- Állvány
- Lombik
- Kis szűrő
- Nagy szűrő
- Mérő

Gyártó: HiBREW

Modell: H8A

Nyomásszint: 19 Bar

Névleges teljesítmény: 1050 - 1250W

Méretek: 330 x 300 x 230 mm

Kapacitás: 1.5l (víztartály), 0.5l (tejtartály)

Névleges feszültség: AC 220-240V 50Hz

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett