Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5907489609050 Márka: HiBREW

3 az 1-ben hordozható kávéfőző 15 bar nyomással adapterrel és tokkal 80W HiBREW H4-premium


Cikkszám: H4-premium | EAN/Vonalkód: 5907489609050 | Márka: HiBREW

3 az 1-ben hordozható kávéfőző 15 bar nyomással adapterrel és tokkal 80W HiBREW H4-premium


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

48400 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

HiBREW H4 Premium 3 az 1-ben hordozható kávéfőző

Kávézás bárhol, bármikor! A HiBREW H4 hordozható kávéfőző könnyű és kompakt kialakításának köszönhetően szinte bárhova elkísérhet. Gyorsan felmelegszik és 15 bar nyomással rendelkezik. Egy speciális, az egészségre ártalmatlan tritanból készült pohárral van felszerelve. A gép kompatibilis a Nespresso és Dolce Gusto kapszulákkal, valamint őrölt kávéval is. A készletben található egy AC adapter, egy praktikus tok és egy összehajtható kávéfőző tartó.

Mindig veled lehet
Élvezd a finom, aromás kávét bárhol is légy. A H4 kávéfőző rendkívül könnyű és hordozható - mindössze 600g-ot nyom, és kompakt méretének köszönhetően könnyen elfér a hátizsákodban vagy az utazótáskádban. Így magaddal viheted nyaralásra, sátrazáskor, kempingezéskor vagy a munkahelyre. Nem kell többé lemondanod kedvenc italodról, amikor elhagyod az otthonod! A készüléket biztonságosan és kényelmesen hordozhatod a készlethez tartozó tokban.

15 bar a nagyszerű ízért
A kávéfőző 15 bar nyomással emelkedik ki. Magas teljesítményű fűtőelemmel is rendelkezik, amely egyenletesen oszlatja el a hőt. Ezáltal gyorsan készíthetsz finom kávét, amely gazdag aromával, bársonyos textúrával és kiváló ízzel kápráztat el. Ráadásul a készülék lehetővé teszi, hogy forró és hideg kávét is főzz.

Készítsd el kedvenc kávédat
A HiBREW szinte minden határt eltüntet a kedvenc kávé elkészítésében. Az H4 kompatibilis a Dolce Gusto és Nespresso kapszulákkal, valamint lehetőséget ad őrölt kávé főzésére is. Válaszd ki a mindennap használt babokat vagy próbálj ki valami újat! Otthon, munkahelyen, nyaraláskor - a HiBREW segítségével szinte bármilyen helyzetben elkészítheted kedvenc kávéd.

Könnyen használható
A H4 kávéfőzővel egyszerűen készíthetsz finom, aromás italt. Csak helyezd be a kapszulát vagy őrölt kávét a megfelelő helyre, töltsd fel a tartályt vízzel, csatlakoztasd az eszközt az áramforráshoz és nyomd meg a gombot. Körülbelül 60 másodperc után az ital készen áll! Lehetőség van hideg vízből forró kávé készítésére is. Ehhez használd a mellékelt AC adaptert. Ekkor a kávé körülbelül 5-8 perc után elkészül. Az autós töltőt is használhatod. Figyelem: ha az eszközt USB kábelen keresztül csatlakoztatod, a fűtési funkció nem áll rendelkezésre – ebben az esetben csak meleg víz használatával lehet kávét főzni.

Egy praktikus bögre
Nincs szükség extra poharak szállítására. A kávéfőző egy kis pohárral van felszerelve, amely kiváló minőségű tritánból készült, olyan anyagból, amelyet a babaüvegek gyártásához is használnak. Nem tartalmaz káros BPA-t és biztonságos az egészségre. Mindez lehetővé teszi, hogy bármikor kényelmesen fogyaszthass egy élénkítő, aromás eszpresszót.

A doboz tartalma
- H4 hordozható kávéfőző

- Kávépor adapter

- Dolce Gusto kapszula adapter

- Nespresso kapszula alap és adapter

- USB kábel

- Autós szivargyújtó töltő

- AC Adapter

- Tok

- Összecsukható kávéfőző tartó

Márka: HiBREW

Modell: H4 Premium

Nyomás: 15 bar

Névleges teljesítmény: 80W

Névleges feszültség: DC 12V

Víz tartály kapacitása: 60ml

Méretek: 70x70x240mm

Súly: 600g

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett