Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5907489609029 Márka: HiBREW

3 az 1-ben kapszulás kávéfőző 19 bar nyomással 1450W HiBREW H1A


Cikkszám: H1A-black | EAN/Vonalkód: 5907489609029 | Márka: HiBREW

3 az 1-ben kapszulás kávéfőző 19 bar nyomással 1450W HiBREW H1A


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

50100 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

4 az 1-ben kapszulás kávéfőző HiBREW H1A. Most könnyedén elkészítheted a finom, aromás kávét. A HiBREW H1A 19 bar nyomással rendelkezik, és technológiájának köszönhetően gyorsan felmelegszik és stabil hőmérsékletet tart. Rendkívül csendes és könnyen használható. A gép kompatibilis a Nespresso és a Dolce Gusto kapszulákkal, valamint ESE tasakokkal is, és lehetővé teszi az őrölt kávé főzését is. Egy frissítő espresso? Vagy egy aromás americano? A választás a tiéd!

Kávé úgy, ahogyan szereted
Kezdd a napot egy csésze kedvenc kávéddal. A sokoldalú HiBREW kávéfőző kompatibilis a Dolce Gusto és Nespresso kapszulákkal. Lehetővé teszi az őrölt kávé főzését is. Az ital méretét is egyszerűen beállíthatod, csak nyomd meg és tartsd lenyomva a megfelelő gombot. A HiBREW-val könnyen elkészítheted a neked tetsző kávét. Kicsi és erős? Vagy nagy, de kicsit gyengébb? Te döntesz!

19 bar - tökéletes íz
Nem kell többé kávézóba menned, ha bársonyos, ízletes kávéra vágysz. A HiBREW-vel otthon is elkészítheted! Az H1A akár 19 bar nyomással is rendelkezik. Ez lehetővé teszi, hogy a legtöbbet hozd ki a kávébabokból. Finom íz és kellemes aroma - fedezd fel, milyen jó lehet az otthon főzött kávé! Készíts egy frissítő espressót vagy egy bársonyos americanót, hogy barátokkal együtt élvezhesd.

Gyors felfűtés, finom forró italok
A HiBREW H1A kávéfőző meghosszabbított rozsdamentes acél fűtőelemmel van felszerelve, amely a Thermoblock technológiával és egy precíz hőmérséklet-érzékelővel kombinálva biztosítja a stabil hőmérséklet-fenntartást. Így biztos lehetsz benne, hogy a kávéd elég forró lesz (88°C felett). Sőt, a gép nagyon gyorsan felmelegszik. Nem kell sokáig várnod a kávédra - a HiBREW-vel az espressód mindössze 40 másodperc alatt elkészül!

Felhasználóbarát
A gép használata rendkívül egyszerű. Töltsd meg a tartályt vízzel, és helyezd be a kapszulát vagy az őrölt kávét a megfelelő helyre. Ezután válaszd ki a kívánt ital méretét. És ennyi - egy lépéssel közelebb kerültél a forró, aromás espressódhoz! A gép meglepően csendesen is működik - hangszintje mindössze 68dB körüli. A gép víztartálya magas minőségű anyagokból készült, amelyek nem tartalmaznak káros BPA-t.

Márka: HiBREW

Modell: H1A

Nyomás: 19 bar

Névleges feszültség: AC 220-240V 50/60Hz

Névleges teljesítmény: 1450W

Súly: 3kg

Méretek: 260x260x110mm

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett