Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5906168432613 Márka: HiBREW

HiBREW H12 kávéfőző


Cikkszám: H12 | EAN/Vonalkód: 5906168432613 | Márka: HiBREW

HiBREW H12 kávéfőző


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

25800 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Élvezze az ízletes kávé varázslatát a HiBREW H12 többfunkciós kávéfőzővel. Ez a 3-az-1-ben eszköz egyesíti a pour-over kávéfőzőt, a kávéfőzőt és a teafőzőt, különféle ízeket és aromákat kínálva minden használat alkalmával. A mérőpohárral ellátott víztartály tájékoztatást nyújt arról, hány csésze kávé kerül a termoszba, miközben a kivehető tölcsér megkönnyíti a drip coffee előkészítését. Az átgondolt kialakítás, okos funkciók és elegáns dizájn miatt bármely konyha kitűnő kiegészítője lehet.

Többfunkciós és kiváló minőségű főzés: A HiBREW H12 nemcsak egy pour-over kávéfőző, hanem olyan eszköz is, amely lehetővé teszi a kávé és tea főzését, így ideális választás bármely ital szerelmesei számára. A nagy sűrűségű rozsdamentes acél szűrő használata biztosítja minden főzet finom ízét, míg a melegen tartó funkció hosszabb ideig élvezhetővé teszi azt.

Egyszerű működés és könnyű tisztítás: A HiBREW H12 kávéfőző intuitív egygombos működtetéssel rendelkezik, ami egyszerű és kényelmes használatot biztosít. Az "anti-drip" funkció kiküszöböli a kellemetlen kávéfoltok és cseppek problémáját, és a gyors tisztítás lehetősége tovább fokozza a kényelmet. Továbbá, a termosz magas minőségű üvege ellenáll a magas hőmérsékletnek, és az átlátszó tölcsér megkönnyíti a főzési folyamat ellenőrzését.

Élvezze a kávé aromáját hosszabb ideig: A HiBREW pour-over kávéfőző teljesen biztonságos a használat során. Az okos funkciók, mint például az automatikus kikapcsolás 40 perc után, lehetővé teszik, hogy reggel elkészítse kávéját, és nyugodt fejjel hagyja el otthonát, anélkül, hogy aggódna, kikapcsolta-e a gépet. A víz gyors melegítése vagy a kész ital melegen tartása biztosítja, hogy az azonnali kávé megőrizze kellemes aromáját és ízének gazdagságát hosszabb ideig.

Tartozékok:
- Kávéfőző
- Kivehető tölcsér
- Rozsdamentes acél szűrő

Gyártó: HiBREW
Modell: H12
Víztartály kapacitás: 0,75 l
Névleges feszültség: 220-240V 700 W / 120 V 700 W
Méretek: 130 × 220 × 275 mm

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett