Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3760301551126 Márka: Techwood

Elektromos Raclette grill 4 személyre Techwood TRA-47P


Cikkszám: TRA-47P | EAN/Vonalkód: 3760301551126 | Márka: Techwood

Elektromos Raclette grill 4 személyre Techwood TRA-47P


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

17200 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Techwood TRA-47P: Raclette Grill 4 személyre.
Ez az innovatív Raclette Grill arra hivatott, hogy különleges kulináris élményt nyújtson Önnek és szeretteinek. Ez az elegáns és praktikus modell ötvözi a modern dizájnt a fejlett technológiával, hogy ne csak finom, hanem biztonságos főzési élményt nyújtson. A Techwood TRA-47P Raclette Grill nemcsak kiváló főzőeszköz, hanem nagyszerű befektetés is a szeretteivel töltött közös pillanatokba. Merítsen ihletet új ízekből és élvezetekből ezzel az egyedülálló eszközzel, amely egyedi kulináris élményt biztosít.

A Techwood TRA-47P egyedi tulajdonságai, amelyek kiemelik a többi közül
A standard 230V-50Hz feszültséggel működő Techwood TRA-47P Raclette Grill 600W teljesítményt kínál, amely gyors és egyenletes fűtést biztosít a grillfelületen. Ezzel a teljesítménnyel könnyedén elkészíthet különféle ételeket, a szaftos húsoktól a finom zöldségekig, mindezt egy készülékben. A Techwood TRA-47P több kiegészítő funkcióval is rendelkezik, amelyek még kényelmesebbé teszik a főzést. A levehető főzőkő lehetővé teszi, hogy élvezze az autentikus ízű ételeket, amelyek a forró laposon készült ételekre jellemzőek. Ezenkívül a hőszigetelt fogantyúk biztonságos használatot garantálnak, csökkentve az égési sérülések kockázatát. A könnyen kezelhető kapcsoló kijelzőfénnyel lehetővé teszi, hogy könnyedén ellenőrizze a készülék állapotát. Az is fontos, hogy biztosított legyen a biztonságos használat. Ezért van a Techwood TRA-47P hővédelemmel ellátva, amely túlmelegedés esetén automatikusan kikapcsolja a készüléket, biztosítva a nyugalmat a főzés során.

Emelje a társasági és családi összejöveteleket új szintre!
Ezt a készüléket kifejezetten társasági és családi összejövetelekre tervezték. A készlet négy speciálisan bevonatos serpenyőt tartalmaz, amelyek lehetővé teszik, hogy minden vendég a saját ízlésére készítse el kedvenc ételeit. Akár húsokat, zöldségeket részesít előnyben, akár kreatív ízkombinációkat szeretne kipróbálni, a Techwood TRA-47P lehetővé teszi, hogy minden csoporttag ízlésének megfelelően készüljön el az étel.

Márka
Techwood

Modell
TRA-47P

Áramellátás
230V- 50Hz

Teljesítmény
600W

Kiegészítő tulajdonságok
Levehető főzőkő
Hőszigetelt fogantyúk
Kapcsoló kijelzőfénnyel
Hővédelem
4 tapadásmentes bevonatú serpenyő

Kategória: Konyhai gépek / kiegészítők

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett