Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 0715377738349 Márka: AMZCHEF

Slow Juicer AMZCHEF 3001-GA (Szürke) konyhai gép


Cikkszám: 3001-GA | EAN/Vonalkód: 0715377738349 | Márka: AMZCHEF

Slow Juicer AMZCHEF 3001-GA (Szürke) konyhai gép


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

50400 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Slow Juicer AMZCHEF 3001-GA (Szürke)
Ismerd meg az AMZCHEF 3001-GA lassú fordulatú gyümölcspréselőt – egy innovatív eszközt, amely megváltoztatja a gyümölcslevek és egyéb ételek készítésének módját a konyhádban. Egészség, sokoldalúság és egyszerű használat jellemzi, ideális azok számára, akik a legmagasabb minőségű tápanyagokat értékelik étrendjükben. 150 watt teljesítménnyel, 90-110 fordulat/perc sebességgel és számos funkcióval van felszerelve, nemcsak erős, de rendkívül csendes és könnyen használható.

Vitaminokban gazdag gyümölcslevek
Az AMZCHEF 3001-GA lassú fordulatú gyümölcsprés egyedülálló készülék, amely a legtöbb tápanyagot nyeri ki a gyümölcsökből és zöldségekből. Alacsony sebességének (90-110 fordulat/perc) köszönhetően lassabban préseli a levet, mint a hagyományos gyümölcsprések, így több vitamint, enzimet és egyéb tápanyagot őriz meg, egészségesebb és ízletesebb leveket eredményezve.

Okos LED panel és két üzemmód
Okos LED panellel felszerelve az AMZCHEF 3001-GA gyümölcsprés két üzemmódot kínál – "Soft" a puhább gyümölcsök és zöldségek számára (50-60 fordulat/perc) és "Hard" a keményebb alapanyagok számára. Ez lehetővé teszi, hogy az összetevők típusához igazítsd a sebességet, garantálva az optimális préselési hatékonyságot.

Sokoldalú 4 az 1-ben alkalmazás
Az AMZCHEF 3001-GA egy 4 az 1-ben készülék – ha szeretnéd, további alkatrészeket vásárolva a gyümölcsprésből zöldségreszelőt, darálót és kolbásztöltőt is varázsolhatsz. Így, amikor gyümölcsprést veszel, egy sokoldalú konyhai segítőt is kapsz, amely lehetővé teszi, hogy különféle ételeket és harapnivalókat készíts.

Csendes működés és könnyű használat
Csendes működésének (kevesebb, mint 60 dB) köszönhetően az AMZCHEF 3001-GA gyümölcsprés nem zavarja a konyhádat. Elkészítheted a tápláló gyümölcsleveket, miközben a gyermeked alszik, anélkül hogy aggódnál, hogy a zaj felébreszti. A készülék könnyen használható, biztosítva, hogy italok gyorsan és problémamentesen készüljenek.

Környezetbarát megoldás és könnyű tisztítás
Tegyél a környezetért! A visszamaradt pép felhasználható növényi tápanyagként, ami egy környezetbarát megoldás otthonodra. Emellett a gyümölcsprés könnyen tisztítható, csúszásgátló talpai pedig stabilitást biztosítanak a használat során, elkerülve a tartalom kilöttyenését.

Kényelmi szempontok figyelembevételével
A csomagban egy hordozható palackot is találsz, amely megkönnyíti a frissen préselt gyümölcslevek tárolását és szállítását. Ez ideális azok számára, akik értékelik az egészséges életmódot és szívesen tartanak maguknál tápláló leveket.

Mellékelt tartozékok:
- Préselő
- Palack

Gyártó: AMZCHEF

Modell: 3001-GA

Névleges teljesítmény: 150 W

Feszültség: 220-240V ~ 50/60Hz

Működési idő: ≤ 10 perc

Pihenő idő: ≥10 perc

Forgási sebesség: 90-110 fordulat/perc

Üzemmódok: Soft/Hard

Zajszint: Kevesebb, mint 60 dB

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett