Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6975652280015 Márka: Cocinare

Cocinare GoPower Elite turmixgép (fekete)


Cikkszám: Gopower Elite -b | EAN/Vonalkód: 6975652280015 | Márka: Cocinare

Cocinare GoPower Elite turmixgép (fekete)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

20400 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Cocinare GoPower eLite turmixgép (fekete)

Készítsd el a finom smoothie-kat, fehérje turmixokat és akár mandulatejet pillanatok alatt. A Cocinare GoPower eLite turmixgép 6 titánötvözet pengével van felszerelve. A készülék 1100 watt teljesítménnyel és 30 000 fordulat/perc sebességgel működik. A hordozható, 600 ml-es shaker lehetővé teszi, hogy bárhol kényelmesen hozzáférj a tápanyagokban gazdag italokhoz, és a termék tisztítása sem lesz nehéz. Egy speciális biztonsági rendszer minimalizálja a turmixgép károsodásának kockázatát.

Hatékony működés
A Cocinare turmixgép erős motorral van felszerelve, amely akár 1100 watt teljesítménnyel és 30 000 fordulat/perc sebességgel működik. A 6 titánötvözet penge tökéletesen kezeli a legkeményebb összetevőket. A készülék pillanatok alatt összezúzza a fagyasztott gyümölcsöket, jégkockákat és akár a diókat is. A pengék titán felülete megőrzi az élelmiszertermékek összes tápanyagát.

Hordozható shaker
Válaszd a Cocinare ajánlatát, és élvezd a kényelmet, amelyet a turmixgép és shaker integrációja biztosít. Csak helyezd be a választott összetevőket a készülékbe, és nyomd meg a megfelelő gombot. Ezután kényelmesen leválaszthatod a 600 ml-es shakert és magaddal viheted bárhová. A palack BPA-mentes, szivárgásmentes, törhetetlen, és a további kényelem érdekében szilikon csúszásgátló elemmel van ellátva.

Átgondolt megoldások
A tömítés élelmiszer-minőségű szilikonból készült és a pengék alapzatába van integrálva, így nincs kockázata, hogy kiesik és keveredik az italoddal. A pengék csak akkor aktiválódnak, ha a palack megfelelően van elhelyezve az alapon, így nem kell aggódnod a véletlen aktiválás miatt.

Számos biztonsági funkció
A hővédelmi rendszernek köszönhetően nem kell aggódnod a készülék túlmelegedése miatt. A turmixgép további védelme és a lehetséges tűzveszély megelőzése érdekében a motorba beépített áramvédelmi rendszer megakadályozza a túláramot túltöltés vagy rövidzárlat miatt. Vészhelyzet esetén a készülék automatikusan kikapcsol.

Könnyű tisztítás
A Cocinare készülék tisztán tartása nem okoz majd gondot. A pengéket könnyen lecsavarhatod és mind a pengéket, mind a palackot folyó víz alatt tisztíthatod. A terméket mosogatógépben is tisztíthatod bátran. Ennek a megoldásnak köszönhetően a turmixgép tisztítása nem lesz többé teher és időigényes feladat. Gyorsan és egyszerűen eltávolíthatsz minden szennyeződést és baktériumot, és a smoothie-id és koktéljaid mindig friss és ízletesek lesznek.

Tartalmazza:
- Turmixgép x1
- Shaker x1
- Használati útmutató x1

Gyártó: Cocinare

Modell: GoPower eLite

Shaker kapacitás: 600 ml

Névleges teljesítmény: 550 W

Csúcsteljesítmény: 1100 W

Sebesség: 30 000 rpm

Szélesség: 5 inch

Magasság: 18,62 inch

Tápegység: 220V~50Hz

Szín: fekete

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett