Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 8809896753821 Márka: Spigen

Edzett üveg Spigen Glas.TR "EZ-Fit" 2-Pack Galaxy Watch 6 Classic (43 mm) átlátszó üvegfólia


| EAN/Vonalkód: 8809896753821 | Márka: Spigen

Edzett üveg Spigen Glas.TR "EZ-Fit" 2-Pack Galaxy Watch 6 Classic (43 mm) átlátszó üvegfólia


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

8200 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Az edzett üveg forradalmi telepítési módszerrel rendelkezik - ha eddig rémisztő volt számodra az edzett üveg használata, akkor most megoldották a problémáidat! Az edzett üveg tökéletesen kivágott szerelőkerettel van ellátva, amelynek segítségével tökéletesen elhelyezheted azt a kijelzőn. A gyártó olyan egyszerűvé tette a telepítést, hogy az teljesen intuitív minden felhasználó számára.

A Glas.TR EZ Fit 0,58 mm vastagságú bevonat, amelyet a gyártási és edzési folyamat során 9H keménységig erősítettek. Ezáltal az üveg ellenáll a karcolásoknak, még kulcsokkal vagy késsel való érintkezés esetén is. Az üveg oleofób és hidrofób réteggel van bevonva, ami megakadályozza az ujjlenyomatok és egyéb szennyeződések megjelenését a képernyőn. Kristálytiszta és tökéletesen visszaadja a megjelenített színeket. Nem befolyásolja az érintés érzékenységét, és kivételesen sima, így az ujjad mozgatása a képernyőn örömteli élményt nyújt. Az üveg különösen a kijelző karcolásoktól való védelmére szánt, és minimalizálja a kijelző sérülésének kockázatát váratlan esések esetén.

Nézd meg, milyen egyszerű: [YouTube link](https://www.youtube.com/watch?v=SqhPSAi-Vjg&ab_channel=FlavourDesign%7CAutoryzowanysklepSpigen)

Az üvegfólia csak a kijelző lapos részeire van vágva, a kiemelkedő struktúrák alapján, a készülék gyártójának kivágási mintája szerint. Csak ilyen vágás biztosítja a teljes kompatibilitást védő kiegészítőinkkel.
A kijelzők különböző szélkialakítása miatt az üvegfólia telepítése után a kijelző körül enyhe léggyűrű képződhet. Ez természetes jelenség, és a kijelző sajátosságától függ.

TELEPÍTÉSI ÚTMUTATÓ:
1) Kezdd a telepítést a fürdőszobában közvetlenül a fürdés után - a vízgőz minden port elnyel a levegőből, így nem zavar majd a telepítés során.
2) Tisztítsd meg és zsírtalanítsd alaposan a kijelző felületét, majd egy száraz ronggyal töröld fényesre.
3) Helyezd a szerelőkeretet az óra előlapjára az előre felhelyezett üveggel.
4) Távolítsd el a keretet a védőfóliával együtt. Tüntesd el a légbuborékokat, az egészet szoros körkörös mozdulatokkal nyomd le néhány másodpercig. Tedd ezt úgy, hogy a ragasztóréteg a lehető legszorosabban kapcsolódjon a kijelzőhöz.

TERMÉKJELLEMZŐK:
- 100% Eredeti
- Eredeti csomagolásban
- Kivételesen könnyű telepítés a szerelőkeretnek köszönhetően
- 9H keménység
- 2.5D simított élek, kellemes tapintás
- Oleofób réteg
- Tökéletes tisztaság
- Nem befolyásolja az érintés funkcióját
- Méretek: ø33mm

A CSOMAG TARTALMAZ:
- 2 x Spigen Glas.TR EZ Fit üvegfólia
- 1 x Telepítőkészlet

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett