Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 8809896748735 Márka: Spigen

Spigen Glas.TR ”EZ-Fit” 2-PACK Samsung Galaxy Watch 6 (44 mm) üvegfólia


| EAN/Vonalkód: 8809896748735 | Márka: Spigen

Spigen Glas.TR ”EZ-Fit” 2-PACK Samsung Galaxy Watch 6 (44 mm) üvegfólia


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

7600 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Edzett üveg forradalmi telepítési módszerrel - ha eddig féltél ettől a folyamattól az edzett üveg használatakor, akkor most megoldódtak a problémáid! Az edzett üveg tökéletesen vágott telepítési kerettel van biztosítva, amelynek köszönhetően tökéletesen pozícionálhatod a képernyőn. A gyártó annyira leegyszerűsítette a telepítési módot, hogy teljesen intuitív minden felhasználó számára.

A Glas.TR EZ Fit egy 0,58 mm vastagságú bevonat, amelyet a gyártási és edzési folyamat során 9H keménységűre edzettek. Ez időnként ellenállóvá teszi azt a karcolásokkal szemben, még akkor is, ha éles tárgyakkal, mint kulcsok vagy kések kerül kapcsolatba. Az üveget oleofób és hidrofób réteggel bevonták, amely megakadályozza az ujjlenyomatok vagy más szennyeződések maradást a képernyőn. Kristálytiszta és tökéletesen visszaadja a képernyő színeit. Nem befolyásolja az érintés érzékenységét, és különleges simasággal rendelkezik, amely miatt az ujj vezetéke a képernyőn kellemes érzés. Az üveg különösen alkalmas a képernyő karcolások elleni védelmére, és minimalizálja a képernyő sérülésének kockázatát váratlan esés esetén.

Nézd meg, milyen egyszerű: [Telepítési útmutató](https://www.youtube.com/watch?v=SqhPSAi-Vjg&ab_channel=FlavourDesign%7CAutoryzowanysklepSpigen)

Az üveg/fólia kizárólag a kijelző lapos részére van kivágva a szerkezet megemelkedett vonalával összhangban, a készülék gyártója által biztosított pecséttelje alapján. Csak ilyen kivágás biztosítja a teljes kompatibilitást védő kiegészítőinkkel.
A különböző kijelző szélmegmunkálási technikák miatt, az üveg/fólia felhelyezése után a képernyő körül levegőgyűrűs aura alakulhat ki. Ez természetes helyzet, amely a képernyő sajátosságaitól függ.

Telepítési utasítás:
1) Kezdd el a telepítést a fürdőszobában közvetlenül fürdés után - a vízgőz felszívja az összes port, és nem gátolja majd a telepítést.
2) Tisztítsd meg és zsírtalanítsd alaposan a képernyő felületét, majd egy száraz ruhával polírozd fényesre.
3) Helyezd fel a kijelző első részére a keretet az eltávolított üveggel.
4) Vedd le a keretet a védőfóliával együtt. Távolítsd el a légbuborékokat, szorosan nyomkodva az egészet körkörös mozdulatokkal néhány másodpercig. Tedd ezt úgy, hogy a ragadó réteg minél jobban tapadjon a képernyőhöz.

Termék jellemzői:
- 100% Eredeti
- Eredeti csomagolásban
- Különösen könnyű telepítés a telepítési keret révén
- 9H keménység
- Kellemes tapintású 2.5D finomított élek
- További oleofób bevonat
- Tökéletes átlátszóság
- Nem befolyásolja az érintés érzékenységét
- Méretek: ø 39 mm

A csomag tartalma:
- 2 x Spigen Glas.TR EZ Fit üveg
- 1 x Telepítő készlet

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett