Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 8018417486050 Márka: PURO

Edzett üveg Puro Tempered Glass iPhone 16 / iPhone 15 üvegfólia


Cikkszám: DL-nowości?kopia-PUSDGIPHONE1661-uniw | EAN/Vonalkód: 8018417486050 | Márka: PURO

Edzett üveg Puro Tempered Glass iPhone 16 / iPhone 15 üvegfólia


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

9500 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Edzett üveg Puro Tempered Glass iPhone 16 / iPhone 15 üvegfólia
A Puro Tempered Glass iPhone 16 / iPhone 15 üvegfólia ideális megoldás mindazok számára, akik maximális védelmet szeretnének a telefonjuk számára anélkül, hogy feláldoznák a készülék eleganciáját és funkcionalitását. Ez a 9H keménységű edzett üveg kivételes ellenállást biztosít a karcolásokkal és sérülésekkel szemben, ugyanakkor megőrzi az érintőképernyő teljes érzékenységét. A telefonmodellhez pontosan illeszkedő és „case friendly” kialakításának köszönhetően az otthoni telepítés rendkívül egyszerű. Az oleofób bevonat révén az üveg felületén nem maradnak ujjlenyomatok, így hosszú távon élvezheti a tökéletes képminőséget. Válassza a Puro Tempered Glass-t, és gondoskodjon készüléke biztonságáról, miközben megőrzi annak tökéletes megjelenését.

Specifikáció:
- Márka: Puro
- Sorozat: Puro Tempered Glass
- Kompatibilitás: iPhone 16 / iPhone 15

A Puro Tempered Glass iPhone 16 / iPhone 15 üvegfólia legfontosabb előnyei:

- Magas karcállóság: A 9H keménységű edzett üveg védi a képernyőt a karcolásoktól és mechanikai sérülésektől, hosszú távú védelmet biztosítva.
- Egyszerű otthoni telepítés: A pontos illeszkedésnek köszönhetően az üveg telepítése könnyű és gyors, szervizlátogatás nélkül.
- Ideális érintési érzékenység: Az üveg nem befolyásolja az érintőképernyő érzékenységét, így a telefon teljes funkcionalitását élvezheti.
- Oleofób bevonat: Az ujjlenyomatok hiánya és az üveg tisztántartásának könnyűsége garantálja a készülék esztétikus megjelenését.
- Case friendly: Az üveg kompatibilis a legtöbb tokokkal, így kedvenc tokját is használhatja az üveggel együtt.

Magas karcállóság és sérülésállóság a 9H keménységnek köszönhetően
A Puro Tempered Glass iPhone 16 / iPhone 15 üvegfólia 9H keménységgel rendelkezik, ami rendkívül ellenállóvá teszi a mindennapi karcolásokkal és sérülésekkel szemben. Nyugodtan hordhatja telefonját zsebben a kulcsokkal vagy más kemény tárgyakkal együtt – az üveg hatékonyan védi a képernyőt, hosszú távú tartósságot biztosítva számára.

Egyszerű otthoni telepítés
A Puro edzett üveg telepítése nem igényel speciális eszközöket vagy készségeket. Az iPhone 16 / iPhone 15 modellhez pontosan illeszkedő kialakításnak köszönhetően a telepítési folyamat gyors és egyszerű. A készlet tartalmazza az összes szükséges kiegészítőt, amely megkönnyíti a telepítést és biztosítja az üveg tökéletes ragasztását a képernyőre légbuborékok nélkül.

Ideális érintési érzékenység és oleofób bevonat
A Puro Tempered Glass megőrzi az érintőképernyő teljes érzékenységét, így mindennapi tevékenységei, mint például üzenetírás vagy internetböngészés ugyanolyan kényelmesek maradnak, mint az eredeti képernyőn. Ezenkívül az oleofób bevonatnak köszönhetően az üveg ellenáll az ujjlenyomatoknak, megkönnyítve annak tisztántartását és biztosítva az esztétikus megjelenést.

Case Friendly üvegfólia
A Puro edzett üveg úgy lett kialakítva, hogy kompatibilis legyen a legtöbb elérhető tokkal. Ez azt jelenti, hogy élvezheti mind az üveg védelmét, mind a kedvenc tokja használatának kényelmét anélkül, hogy az üvege oldalirányban elmozdulna vagy leválna.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett