Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6976625331369 Márka: Dudao

Dudao K20SL 5000mAh mini powerbank Lightning / USB-C csatlakozókkal - fehér


Cikkszám: K20SL-White | EAN/Vonalkód: 6976625331369 | Márka: Dudao

Dudao K20SL 5000mAh mini powerbank Lightning / USB-C csatlakozókkal - fehér


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

5760 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Dudao K20SL powerbank 5000 mAh kapacitással Lightning és USB-C csatlakozókkal - fehér

A Dudao K20SL powerbank gyors és hatékony töltést biztosít bármikor és bárhol. Ultrakompakt kialakítása könnyen hordozhatóvá teszi, amely elengedhetetlen eszköz utazás közben. Repülőgépen használatra engedélyezett, így nyugodtan tölthet anélkül, hogy a kompatibilitás vagy a biztonság miatt aggódnia kellene. Továbbá, a beépített Apple eszközhöz való csatlakozók és az univerzális USB-C port széles körű kompatibilitást biztosítanak. Az LED kijelző lehetővé teszi a töltöttségi állapot folyamatos ellenőrzését.

A Dudao K20SL powerbank legfontosabb előnyei:
- Gondtalan töltést biztosít útközben, mivel a repülőgép fedélzetén is használható.
- Gyors töltést tesz lehetővé az 5000 mAh kapacitásának köszönhetően. Fényképezés vagy videofelvétel készítése közben is töltheti a telefonját.
- Kompatibilis a Apple eszközökkel a beépített Lightning csatlakozón keresztül. Tökéletes iPhone és iPad felhasználók számára.
- Sokoldalúságot kínál az USB-C portnak köszönhetően. Bármilyen kábelt csatlakoztathat a porthoz, és különböző eszközöket tölthet.
- Egyszerűvé teszi a töltöttségi állapot monitorozását az LED kijelző segítségével. Folyamatosan nyomon követheti, mennyi energia maradt a power bankben.

Specifikáció:
- Márka: Dudao
- Modell: K20SL
- Kapacitás: 5000 mAh
- Akkumulátor típus: lítium-ion
- Bemeneti áram:
- USB-C: 5V / 2.4A
- Kimeneti áram:
- USB-C: 5V / 2.4A
- Lightning: 5V/2.4A
- Anyag: PC, ABS
- Fehér szín

Töltse telefonját bármikor, bárhol
A Dudao K20SL powerbank kiváló választás utazók számára - repülőgép fedélzetén használatra engedélyezett. Emellett ultrakompakt kialakítású, így könnyű és bármely zsebben elfér.

Gyors töltés igény szerint
Az 5000 mAh kapacitás elegendő ahhoz, hogy gyorsan feltöltse az eszközét. Ez különösen hasznos, ha intenzíven használja a telefonját, például amikor fényképeket készít vagy videókat rögzít nyaralás közben.

Kompatibilitás Apple eszközökkel
A beépített Lightning csatlakozó révén a Dudao K20SL powerbank ideális megoldás Apple eszközök tulajdonosai számára. Töltheti iPhone-ját és iPad-ját anélkül, hogy további adaptereket kellene magával vinnie.

Univerzális megoldás sok eszköz számára
Az USB-C port jelenléte révén a Dudao K20SL powerbank képes különféle eszközök támogatására. Legyen szó Android telefonról, táblagépről, vagy akár fejhallgatóról, ez a modell megadja azt a rugalmasságot, amelyre szüksége van.

Töltöttségi állapot monitorozása
A Dudao K20SL powerbank LED kijelzője nagyon praktikus - könnyen nyomon követheti a töltöttségi szintet. Mindig tudni fogja, mikor szükséges az újra töltés.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett