Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6922794733299 Márka: Vention

DisplayPort 1.2 Kábel Vention HACBH 2m, 4K 60Hz (Fekete)


| EAN/Vonalkód: 6922794733299 | Márka: Vention

DisplayPort 1.2 Kábel Vention HACBH 2m, 4K 60Hz (Fekete)


Webáruház raktár

Kiszállítás 1-2 munkanapon belül GLS futárral
Készleten

4500 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

DisplayPort 2m Vention HACBH kábel (Fekete)

A Vention kábel ideális megoldás mindazok számára, akik megbízható kapcsolatot keresnek laptopjuk és egy DP bemenettel rendelkező monitor vagy projektor között. Kiváló kép- és hangminőséget biztosít Tükrözés és Képernyő kiterjesztés módban egyaránt. A robusztus kialakítás stabil jelet és hosszú élettartamot garantál. A kábel használatra kész, nincs szükség további illesztőprogramok telepítésére.

Kiváló minőségű átvitel

Ez a modell támogatja a DisplayPort 1.2 verziót, ami azt jelenti, hogy sima videót élvezhet lenyűgöző 4K felbontásban, 60 Hz frissítési rátával. Az interferencia nélküli, robusztus jelátvitel az alumínium fólia árnyékolásnak és a fém fonatnak köszönhető. A csatlakozó különleges kártyaklippel is rendelkezik, így nem kell aggódnia a véletlen lecsatlakozás és jelvesztés miatt.

Két kijelzési mód

A Vention kábel két módot támogat. Szórakozáshoz vagy munka közbeni prezentációkhoz használhatja a Tükrözés módot. A Képernyő kiterjesztés mód lehetővé teszi, hogy termelékenyebb legyen, miközben két képernyőn dolgozik. Akár egyszerre több feladaton dolgozik, akár szórakozni szeretne, ez a kábel tökéletesen megfelel az igényeinek.


Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett