Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6941876221578 Márka: UGREEN

UGREEN CM556 USB-C to DisplayPort 8K 1m (fekete) kábel


Cikkszám: 25157 | EAN/Vonalkód: 6941876221578 | Márka: UGREEN

UGREEN CM556 USB-C to DisplayPort 8K 1m (fekete) kábel


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

8500 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Az UGREEN CM556 egy megbízható és kiváló minőségű képátvitelt biztosító kábel. Kifejezetten szakemberek és technológiai rajongók számára készült. Ez az 1 méteres USB-C–ről DisplayPort-ra csatlakoztatható kábel 8K UHD felbontást kínál 60Hz mellett, miközben megtartja a stabilitást és a folyamatosságot. Tartós kialakításával és különféle operációs rendszertámogatásával sok felhasználó számára ideális választás.

Páratlan képminőség
Az 8K UHD felbontás támogatásával 60Hz-en az UGREEN CM556 kábel rendkívüli élességet és részletességet nyújt. Ideális grafikai és videós szakemberek számára, valamint azoknak az igényeseknek, akik a legjobb képminőségre vágynak. A játékok szerelmesei számára a kábel 4K felbontást is támogat 144Hz/240Hz mellett, biztosítva a gördülékeny játékélményt késés nélkül.

Stabilitás és megbízhatóság
Ez a kábel stabil kapcsolatot garantál villódzó képernyő nélkül, amely kulcsfontosságú igényes alkalmazások használata során. Ez a megbízhatóság biztosítja a problémamentes használatot, legyen szó fontos adatátvitelről vagy kedvenc játékok űzéséről.

Magas tartósság és védelem
Az UGREEN CM556 tartós alumínium házzal és szövött borítással rendelkezik, ami növeli élettartamát. Emellett a túlfeszültség-védelem és EMC sugárzásvédelme biztosítja a termék és a csatlakoztatott eszközök biztonságát és hosszú élettartamát.

Fejlett technológiai funkciók
Az MST láncba fűzés és a fliptok mód támogatása további előnyöket nyújtanak, lehetővé téve a rugalmas és fejlett csatlakoztatási konfigurációkat. Így az UGREEN CM556 kábel sokoldalú eszközzé válik, amely képes kielégíteni a felhasználók különböző igényeit.

Kompatibilitás operációs rendszerekkel
Széles körű kompatibilitásra tervezve, a kábel együttműködik a Windows, macOS, Linux és iOS rendszerekkel. Ez a sokoldalúság teszi ideálissá különböző eszközöket és rendszereket használó felhasználók számára.

Márka: Ugreen
Modell: CM556
Szín: Fekete
Hossz: 1m
Operációs rendszerek: Windows, macOS, Linux, iOS

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett