Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6941876221585 Márka: UGREEN

Ugreen CM556 kábel USB-C és DisplayPort 8K csatlakozókkal, 2 m hosszú - szürke


Cikkszám: 25158-ugreen | EAN/Vonalkód: 6941876221585 | Márka: UGREEN

Ugreen CM556 kábel USB-C és DisplayPort 8K csatlakozókkal, 2 m hosszú - szürke


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

8600 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Ugreen CM556 kábel USB-C és DisplayPort 8K csatlakozókkal, 2 m hosszú - szürke Az Ugreen CM556 kábel nemcsak kivételes képminőséget biztosít akár 8K 60Hz felbontásban, hanem sima és stabil átvitelt is garantál. Az olyan fejlett technológiákkal, mint a HDR, HDCP2.3, eARC, VRR és ALLM, kivételes vizuális és audió élményt nyújt, valamint sima játékmenetet. Sokoldalúsága és kompatibilitása miatt ideális választás szakemberek és multimédia rajongók számára egyaránt. Az Ugreen CM556 kábel legfontosabb előnyei: - Kiváló felbontású video akár 8K 60Hz-ig. A HDR, HDCP2.3 és eARC funkciókkal élethűbb fotókat és videókat élvezhet, élénkebb színekkel és magasabb kontraszttal.
- Magasabb szintre emeli a játékélményét. A kábel támogatja a 32,4Gbps sávszélességet, amely 50%-kal nagyobb, mint a DP 1.2 kábel, és elengedhetetlen a játék technológiák számára. A VRR és ALLM simább játékmenetet biztosít, különösen az FPS játékokban.
- Kielégíti minden igényét: az elentett irodai használattól a profi video- és fényképszerkesztésig. Különböző képmegjelenítési módokat támogat: MST Daisy Chain, Samsung DeX Mód, Macbook Clamshell Mód, Tükör és Kiterjesztett Mód.
- Széles kompatibilitás sok eszközzel. Lehetővé teszi laptopok, PC-k, okostelefonok és több tablet csatlakoztatását monitorhoz, HD TV-hez vagy projektorhoz. Windows, macOS, Linux, iOS operációs rendszerekkel működik.
- Stabil képátvitelt biztosít hosszú ideig. Az alumínium ötvözet burkolat megakadályozza a repedéseket és felgyorsítja a hő elvezetését. Egy erős nejlonfonattal kombinálva igazán tartós. Specifikáció: - Márka: Ugreen
- Modell: CM556
- Csatlakozó típus: DisplayPort (male), USB-C (male)
- Maximális felbontás: 8K 60Hz
- Kompatibilitás: HDR, HDCP2.3, eARC, VRR, ALLM
- Kijelzési módok: MST Daisy Chain, Samsung DeX Mód, Macbook Clamshell Mód
- Kábel hossza: 2 m
- Anyag: alumínium, műanyag
- Szürke szín Verhetetlen képminőség Az Ugreen CM556 kábel magas képminőséget biztosít. Akár 8K 60Hz felbontást is támogat, valamint HDR, HDCP2.3 és eARC technológiákat, aminek köszönhetően tiszta, részletgazdag képeket élvezhet élénk színekkel és mély kontraszttal. Ez a tökéletes megoldás igényes alkalmazásokhoz, mint például a profi videó- és fényképszerkesztés. Zökkenőmentes játékmenet megszakítás nélkül A gamerek számára az Ugreen CM556 kábel előnyt kínál a 32,4 Gbps sávszélességgel és a VRR és ALLM technológiák támogatásával. Ezek a funkciók simább játékmenetet és csökkentett késleltetést biztosítanak, ami különösen fontos a gyors ütemű FPS játékokban. Ez egy elengedhetetlen eszköz mindenkinek, aki dominálni akar a csatatéren! Maximális sokoldalúság Az Ugreen CM556 kábel különböző megjelenítési módokat támogat, mint például az MST Daisy Chain, a Samsung DeX Mód és a Macbook Clamshell Mód. Széles kompatibilitás Ez a kábel lehetővé teszi számos eszköz csatlakoztatását. Kompatibilitása különböző operációs rendszerekkel, beleértve a Windows, macOS, Linux és iOS rendszereket, univerzális megoldást jelent minden felhasználó számára. Tartósság és megbízhatóság Az Ugreen CM556 kábel tartósságra tervezve alumínium ötvözet burkolattal és erős nejlon fonattal rendelkezik. Ezek az anyagok nem csupán hosszú távú teljesítményt biztosítanak, hanem segítik a hő elvezetését is, hosszú ideig biztosítva a stabil képátvitelt.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett