Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6941876217748 Márka: UGREEN

UGREEN DP119 Display Port - HDMI egyirányú kábel, 4K, 2m


Cikkszám: 15774 | EAN/Vonalkód: 6941876217748 | Márka: UGREEN

UGREEN DP119 Display Port - HDMI egyirányú kábel, 4K, 2m


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

10800 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A UGREEN DP-HDMI DP119 egyirányú kábele a megbízhatóság és a teljesítmény kompromisszumok nélküli kombinációja. Támogatja a 4K felbontást 60 Hz-en, így ideális választás azok számára, akik magas képminőséget keresnek játékok, filmek vagy prezentációk esetén. A robusztus felépítés és a széles körű kompatibilitás további előnyök, amelyek miatt a kábel kiválóan alkalmas a mindennapi használatra.

Kiváló minőségű kép

A kábel szilárd és biztonságos kapcsolatot biztosít interferencia nélkül, és lehetővé teszi a 4K minőségű képátvitelt 60 Hz-es képfrissítési frekvenciával. Ez lehetővé teszi, hogy nagyfelbontású filmek megtekintése vagy játékok lejátszása közben sima és részletes képet élvezhessen.

Precíziós gyártású csatlakozók

A nikkelezett Display Port-HDMI csatlakozók kiküszöbölik a véletlen szétkapcsolódás kockázatát, ami különösen fontos olyan helyzetekben, amikor a kapcsolat stabilitása kulcsfontosságú - például prezentációk vagy online konferenciák során. Ráadásul kialakításuk kiváló vezetőképességet és minimális jelveszteséget eredményez. Ez pedig biztosítja, hogy a videó és a hang interferencia nélkül kerüljön átvitelre, ami kulcsfontosságú a legmagasabb minőségű audiovizuális élmény fenntartásához.

Robusztus kábel

Az ónozott rézmag kiváló jelátviteli minőséget biztosít. Az alumíniumötvözet ház és a pamutfonat használata garantálja a tartósságot és a mindennapi használatnak való ellenállást, így biztos lehet benne, hogy a kábel hosszú ideig fogja szolgálni.

Teljes használati kényelem

Nem számít, milyen feladat áll Ön előtt, a DP119 kábel nem hagyja cserben. Széles körű kompatibilitásának köszönhetően sikeresen csatlakoztathatja laptopját, monitorát vagy grafikus kártyáját TV-hez, projektorhoz vagy más nagyobb képernyőhöz. A 2 méteres kábel teljes szabadságot biztosít.

Gyártó: Ugreen

Modell: DP119

Gyártó kód: 15774

HDMI: 4K@60Hz

Kétirányú átvitel: Nincs

Kábelmag: Ónozott réz

Anyag: Alumínium ötvözet

Csatlakozók: DP to HDMI nikkelezett

Hosszúság: 2 m

Kompatibilitás: Univerzális

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett