Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 8721145001425 Márka: Decoded

Decoded bőr levehető pénztárca MagSafe tok pénztárcával iPhone 16 Pro Max - Fekete tok


Cikkszám: D25IPO16PMDW5BK-0 | EAN/Vonalkód: 8721145001425 | Márka: Decoded

Decoded bőr levehető pénztárca MagSafe tok pénztárcával iPhone 16 Pro Max - Fekete tok


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

24600 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A DECODED IDŐTLEN DIZÁJNJA
A Decoded olyan luxus mobil kiegészítőket készít, amelyek klasszikus dizájnt és fejlett funkcionalitást ötvöznek. Minden Decoded tok finom részletekkel van ellátva, amelyek egyedi megjelenést kölcsönöznek neki.

KÉNYELEM KÉZBEN
A Decoded bőr levehető pénztárca egy két rétegű tok iPhone-hoz, amely egyesíti a védő részt egy funkcionális pénztárcával, amely három kártyahelyet és egy biztonságos helyet biztosít a bankjegyeknek. Erős mágnesek segítségével rögzíthető és leválasztható. Ez a megoldás kiküszöböli a mindennapos kiegészítők cserélgetésének szükségességét, mivel minden szükséges eszköz már a kezedben van.

VIZUÁLISAN EGYEDÜLÁLLÓ
A bőr levehető pénztárca tok luxus dizájnjával lenyűgöző, köszönhetően az anyagnak, amelyből készült. Az anilin bőr a legdrágább típusú bőr, amely tapintásra finom. Ez az egyetlen anyag, amely rendkívül tartós és az idő múlásával egyedi kinézetet nyer, ahogy a bőr öregszik és egyedi patina borítja be.

1,2 MÉTERES MAGASSÁGRÓL EJTÉSNEK ELLENÁLLÓ
Az exkluzív bőr külső réteg alatt egy szilárd, ütéselnyelő polikarbonát réteg található, amely további védelmet nyújt. Ez a kialakítás hatékonyan párnázza a telefont, biztosítva, hogy az iPhone ellenálljon akár 1,2 méteres magasságból történő eséseknek is.

KOMPATIBILIS MAGSAFE-PEEL
A Decoded bőr hátlapot a legújabb technológia szellemében tervezték. Egy erős mágnes van beépítve a tok hátuljába, amely biztosítja az iPhone tökéletes illeszkedését a MagSafe kiegészítőkhöz. Az iPhone töltéséhez egyszerűen közel kell vinni a MagSafe töltőhöz, anélkül, hogy le kellene venni a tokot. A tokba épített mágnes állítja be a telefon helyzetét a töltőrácshoz, biztosítva a zavartalan, vezeték nélküli töltést.

A LEGKÉNYELMESEBB HASZNÁLAT
A Decoded bőr tokot fém gombokkal díszítették, amelyek nemcsak eleganciát adnak, hanem növelik a tok funkcionalitását is. Gondosan megmunkált gombok biztosítják a könnyű hozzáférést az oldalsó vezérlőkhöz, biztosítva a legsimább felhasználói élményt.

KIVÁLÓ KAMERA VÉDELEM
A kamera körüli fém szegély 1 mm-rel megemelkedett, hogy megvédje a lencséket a karcolásoktól. Ez a megoldás biztosítja, hogy az iPhone kamerája sértetlen maradjon függetlenül attól, milyen felületre helyezi.

MIKROSZÁLAS BÉLÉS
A puha mikroszálas belső bélés két célt szolgál. Növeli az iPhone védelmét egy további párnázó rétegként, és megvédi a készülék felületét a karcolásoktól, amelyek a tok alá kerülő szennyeződések miatt keletkezhetnének.

AZ IPHONE-ODRA TERVEZVE
Minden iPhone sorozathoz a Decoded tökéletesen illeszkedő új kiegészítőket tervez, amelyek teljes mértékben figyelembe veszik a készülék funkcionalitását.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett