Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 4894240243589 Márka: ESR

ESR CLASSIC HYBRID HALOLOCK MAGSAFE & TEMPERÁLT ÜVEG IPHONE 16 PRO MAX ÁTLÁTSZÓ/FEKETE tok


| EAN/Vonalkód: 4894240243589 | Márka: ESR

ESR CLASSIC HYBRID HALOLOCK MAGSAFE & TEMPERÁLT ÜVEG IPHONE 16 PRO MAX ÁTLÁTSZÓ/FEKETE tok


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

10000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Classic Hybrid HaloLock az ESR cég egydarabos tokja, mely átlátszó akril rétegből áll, amely a telefon éleit és hátulját borítja, valamint egy tartós keretből, mely termoplasztikus, puha anyagból készül, és további védelmet nyújt az esetleges leesések ellen. Az alkatrészek tulajdonságainak köszönhetően jó védelmet biztosítanak a mindennapi használat során fellépő esetleges balesetek ellen.

A HaloLock-ot egy vezetéknélküli MagSafe technológiával kompatibilis gyűrűvel látták el. A mágneses gyűrű maximális töltési hatékonyságot biztosít, és gyors és egyszerű kapcsolatot tesz lehetővé minden MagSafe funkcióval rendelkező kiegészítővel.

A gyártó továbbá egy kiváló minőségű temperált üveget is mellékelt a csomaghoz. Ez ideális módja annak, hogy megvédje a képernyőt a karcolásoktól és ütésektől. 0,3 mm vastagságú és 9H keménységű, ami elegendő érték ahhoz, hogy hatékony védelmet biztosítson a kijelző számára, miközben maga az üveg is nagy ellenálló képességet mutat a felületi karcolásokkal szemben. Emellett oleofób réteggel is bevonták, amely csökkenti a ujjlenyomatok lerakódásának mértékét.

A mellékelt szerelési kiegészítők és a pozicionáló keret segítségével az installáció rendkívül egyszerű és mindenki számára hozzáférhető. A keret lehetővé teszi a védőréteg tökéletes igazítását a képernyőhöz, és a többi kiegészítő a buborékok és szennyeződések nélküli szerelést szolgálja - egy ilyen termék telepítése ilyen nagy képernyőfelületen soha nem volt ennyire egyszerű!

INSTRUKCIÓ MONTAZSU:
1) Kezdd el a szerelést a fürdőszobában közvetlenül fürdés után - a vízpára elnyeli az összes port a levegőből, így az nem fog zavarni a telepítés során.
2) Tisztítsd meg alaposan és zsírtalanítsd a képernyő felületét, majd száraz törlőkendővel polírozd fényesre.
3) Telepítsd a védőréteget a lehető legerősebben - a készletben található pozicionáló keret segítségével igazíthatod.
4) Szabadulj meg a légbuborékoktól, alaposan nyomkodd meg körkörös mozdulatokkal több tíz másodpercig. Tedd ezt úgy, hogy a ragasztós réteg minél erősebben kössön a képernyőhöz.

CECHY PRODUKTU:
- 100% Eredeti
- Eredeti csomagolásban
- Elegáns
- Minimalista dizájn
- Karcsú forma
- Könnyű
- Precíz kivitelezés
- Kompatibilis a MagSafe technológiával
- Tökéletesen illeszkedik
- Könnyen szerelhető és leszerelhető

ZESTAW ZAWIERA:
1 x ESR Classic Hybrid tok
1 x ESR Temperált üveg

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett