Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6934915202898 Márka: DDPAI

DDPAI X5 Pro GPS 4K autós kamera


Cikkszám: X5 Pro | EAN/Vonalkód: 6934915202898 | Márka: DDPAI

DDPAI X5 Pro GPS 4K autós kamera


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

107100 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

DDPAI X5 Pro Autós Kamera
A DDPAI X5 Pro autós kamera kiváló képminőséget biztosít akár 4K felbontásban, és dinamikus 1080p/90FPS videót is képes rögzíteni. Fejlett navigációs rendszerrel van felszerelve, és támogatja a nagy sebességű 5GHz Wi-Fi-t. Speciális parkoló módot is kínál, így autója még éjjel-nappal is biztonságban lehet. Lehetővé teszi fájlok tárolását eMMC lemezen (32GB) vagy TF kártyán, amelynek kapacitása legfeljebb 128GB (nem tartozék). Két kamera segítségével lehetővé teszi az első és hátsó felvételt is. Fantasztikus képminőség
A kamera Sony IMX415 szenzorral van felszerelve, amely 7 lencsével és F1.8 rekesszel kombinálva részletgazdag, tiszta és éles képet nyújt. Segítségével kiváló minőségű, 3840x2160p / 30FPS videót rögzíthet. A Realcube technológiának köszönhetően a videók fényesek, élesek, és élénk, természetes színekkel lenyűgöznek. Az eszköz NightVIS technológiát is kínál, amely lehetővé teszi a kiváló minőségű képek készítését még gyenge fényviszonyok mellett is. Emellett sima 1080p/90FPS felvételek rögzítése is lehetséges – elmosódás nélkül.
Elől- és hátulról történő felvétel
Az X5 Pro lehetővé teszi járműve elölről és hátulról való egyidejű rögzítését. Ez biztosítja, hogy semmilyen eseményről ne maradjon le. Az elülső 2160p 4K kamera mindent rögzít maga előtt, és tiszta, részletgazdag képeket nyújt. A hátsó 1080p kamera hasznos lehet hátulról történő ütközés vagy parkolói baleset esetén. Segít meghatározni a lehetséges bűnöst és kártérítést kaphat.
Két fájltárolási lehetőség
Ne aggódjon amiatt, hogy a fájltároló hely elfogy, és valamilyen fontos felvétel elveszik. A videórögzítő 32GB eMMC meghajtóval van felszerelve. Emellett kompatibilis legfeljebb 128GB-os TF kártyákkal. Ráadásul, a legfontosabb felvételek a lemezre mentődnek, függetlenül attól, hogy használ-e további memóriát vagy sem. Ezzel a megoldással a kulcsfontosságú felvétele mindig biztonságban van!
Fejlett GPS
Az X5 Pro fejlett navigációs rendszert kínál, amely GPS, BDS, GLONASS és Galileo megoldásokat használ. Pozíciós frissítési gyakorisága eléri az 5+ Hz-et (kb. 5-ször másodpercenként). Ezáltal rendkívül nagy pontosságot biztosít. Ráadásul a beépített GPS, a 6-tengelyes giroszkóp és a G-szenzor lehetővé teszi a Sense Reality (SR) hatás használatát, így lenyűgöző utazási felvételeket készíthet. Érezze magát rally pilótának, és élvezze az egyedülálló és izgalmas vezetési élményt!
Parkoló mód
Tartsa autóját biztonságban, akár 24 órában is. A kamera speciális parkolási módot kínál, ahol folyamatosan figyeli, mi történik a jármű elöl és hátul (széles látószögű megfigyelés, hátsó: 125°, első: 140°). Amikor a jármű parkol, az X5 Pro Timelapse módban rögzít, hogy minél többet megörökítsen. Ha az eszköz ütközést észlel, automatikusan elmenti a releváns részletet a felvételből. Az eszköz kiemelkedően alacsony energiafogyasztással bír, és lehetővé teszi a feszültség ellenőrzését az alkalmazáson keresztül. Mindezek révén hosszan és megbízhatóan működik.
Még több biztonsági funkció
Biztonságosan vezethet a DDPAI-val. Az X5 Pro autós kamera fejlett vezetői segédrendszert kínál, amely figyelemmel kíséri a forgalmi helyzetet és értesít az ütközésekről vagy gyalogosok jelenlétéről, többek között. A kamera 6 tengelyes G-szenzorral rendelkezik, amely észleli a hirtelen ütéseket és rázkódásokat. Ha baleset történik, automatikusan 10 másodperces videót rögzít és külön mappába menti. Egy ilyen videó hasznos lehet, ha kártérítést vagy biztosítási pénzt kérvényez.
Beépített kondenzátor
Az X5 Pro magas minőségű kondenzátort használ a szokásos akkumulátor helyett, hogy biztosítsa az X5 Pro tápellátását. Ezáltal nagyobb biztonságot élvezhet a használat során. Az alkalmazott megoldás lehetővé teszi a kamera használatát -20°C-tól 65°C-ig. Az autós kamera nem melegszik túl, és élettartama jelentősen meghosszabbodott. Ráadásul a kondenzátor lehetővé teszi az utolsó 3-4 másodperc rögzítését még a kamera kikapcsolása után is. Ez biztosítja, hogy semmi fontosról ne maradjon le!
DDDPAI App
Töltse le a DDPAI alkalmazást, és férjen hozzá még több funkcióhoz. Nemcsak távolról beállíthatja a kamera paramétereit, hanem mentheti és szerkesztheti a rögzített felvételeket, és megoszthatja azokat a közösségi médiában, mint például a Facebook, Instagram vagy TikTok. Az elérhető szűrők, effektek és zene lehetővé teszik, hogy felvételeit feldobja és egyedivé tegye. Az X5 Pro támogatja a nagy sebességű 5G Wi-Fi-t a villámgyors letöltésekhez és alacsony késleltetéshez. A csomag tartalma
- X5 Pro autós kamera
- Tápkábel (első)
- RC1 hátsó kamera
- Tápkábel (hátsó)
- Elektrosztatikus matricák
- 3M ragasztó
- Felhasználói kézikönyv

Márka: DDPAI
Modell: X5 Pro
Szín: Fekete
Érzékelő: Sony IMX415
Bemenet: 12V 1A
Méretek: 102.8x64.6x33.3mm
Wi-Fi: Beépített 5GHz Wi-Fi modul
GPS: Igen
Videó felbontás: Elülső: 3840x2160p / 30FPS, 1920x1080p / 90FPS; Hátsó: 1920x1080p / 25FPS;
Lencse: Elülső: 7 optikai lencse, látószög 140°, rekesz F1.8; Hátsó: 5 optikai lencse, látószög 125°, rekesz F2.0;
G-szenzor: Beépített 6-tengelyes giroszkóp, fontos anyagok rögzítése, érzékenység állítható (alkalmazás által)
Memória: Beépített 32GB eMMC lemez, kompatibilis legfeljebb 128GB-os TF kártyákkal (10-es osztály)

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett