Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5906168436727 Márka: Redtiger

Dashcam Redtiger T700 Autós Kamera


Cikkszám: T700 | EAN/Vonalkód: 5906168436727 | Márka: Redtiger

Dashcam Redtiger T700 Autós Kamera


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

71600 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Redtiger T700 video rögzítő

A Redtiger T700 tükör autós kamera egy fejlett vezetési rögzítő, amely kiváló képminőséget, nagy érintőképernyőt és fejlett biztonsági funkciókat kínál. Ideális bármilyen jármű számára, teljes védelmet és az úton történtek rögzítését biztosítja. A szuperkondenzátorának és a magas hőmérséklet-ellenállásnak köszönhetően a T700 kamera minden körülmény között megbízhatóan működik. Emellett a beépített GPS és a fejlett éjszakai felvételi funkciók garantálják a teljes biztonságot és a jármű körüli események fölötti ellenőrzést.

Kivételes képminőség
A Redtiger T700 első kamerája 3840 x 2160P, 2560 x 1440P és 1920 x 1080P felbontásban rögzít, míg a hátsó kamera 1920 x 1080P felbontásban készít felvételeket. Ez azt jelenti, hogy az összes felvétel rendkívül részletes, így könnyen felismerhetők a rendszámtáblák, közlekedési táblák és a környező részletek. Ez biztosítja, hogy minden kulcsfontosságú pillanat a legnagyobb pontossággal legyen rögzítve, ami felbecsülhetetlen értékű lehet ütközés vagy egyéb közlekedési incidens esetén.

Nagy IPS érintőképernyő
A tükör kamera 11" IPS érintőképernyővel van felszerelve, amely széles látószöget és tiszta, fényes képet biztosít. A nagy kijelző megkönnyíti a menük navigációját és a jármű elülső és hátsó részéről készült felvételek megtekintését, ami kényelmes felhasználói élményt biztosít.

Szuperkondenzátor és magas hőmérséklet-ellenállás
A hagyományos akkumulátor helyett szuperkondenzátor használata hosszabb élettartamot és jobb teljesítményt biztosít extrém hőmérsékleti körülmények között. A T700 kamera -20°C és 70°C között megbízhatóan működik, így bármilyen helyzetben ideális. Ez azt jelenti, hogy nem kell aggódnia a kamera teljesítménye miatt még a legkeményebb időjárási körülmények között sem.

Hurokfelvétel és G-szenzor
A hurokfelvétel funkció lehetővé teszi, hogy a kamera automatikusan felülírja a legrégebbi fájlokat, ha a memóriakártya megtelik, biztosítva a folyamatos felvételt anélkül, hogy manuálisan kellene törölni a régi fájlokat. A beépített G-szenzor automatikusan észleli a hirtelen ütéseket vagy ütközéseket, és zárolja a felvételeket az véletlen törlés elkerülése érdekében. A T700 két parkolásfigyelési módot is kínál: 24/48 órás folyamatos felvétel és G-szenzor által indított vészhelyzeti felvétel. Ezáltal az autója biztonságban marad akkor is, amikor álló helyzetben van. Ez a megoldás teljes védelmet nyújt a járművének éjjel-nappal, különösen hasznos magas kockázatú területeken történő parkoláskor.

GPS és útvonalrögzítés
A T700 beépített GPS-szel rendelkezik, amely pontosan rögzíti az útvonalát, sebességét és egyéb vezetési adatokat. A Redtiger GPS Player szoftverrel, amely elérhető Windows és Mac számára, átnézheti és elemezheti felvételeit a GPS adatokkal együtt. Ez nemcsak segít nyomon követni az útvonalát, hanem fontos bizonyítékot is szolgáltathat baleset vagy közlekedési vita esetén.

Éjszakai látás és WDR
A fejlett Super Night Vision funkció, az F1.8 rekesznyílás és a hatlencsés objektív tiszta képeket biztosít még gyenge fényviszonyok között is. A WDR (Wide Dynamic Range) technológia optimalizálja a felvételeket azáltal, hogy kiküszöböli a túlexpozíciót és az árnyékokat, javítva a képminőséget nappal és éjszaka egyaránt. Ez biztosítja, hogy az összes felvétel tiszta legyen a fényviszonyoktól függetlenül.

Tartozékok:
- T700 tükör autós kamera
- GPS vevő
- 5 db kábelrögzítő
- 1 db autós töltő
- 1 db tolatókamera
- 4 db szíj
- 1 db tolatókamera kábel
- 1 db 3M matrica
- 1 db szerelőkonzol
- 4 db csavar
- 1 db használati útmutató
- 1 db szerszám
- 1 db törlőkendő

Gyártó: Redtiger
Modell: REDTIGER T700
Kijelző mérete: IPS 11" érintőképernyő
Energia csatlakozás: USB-C 5V/3A
Akkumulátor: Szuperkondenzátor
Felvételi felbontás: Elülső kamera: 3840 x 2160P, 2560 x 1440P, 1920 x 1080P; Hátsó kamera: 1920 x 1080P
Hurokfelvétel: 1/2/3 perc
Felvételi mód: Normál felvétel/sürgősségi felvétel
Kijelző nézet: Elülső + hátsó nézet/Elülső nézet/Hátsó nézet
Videóformátum: Videó: TS; Fotó: JPG
Memóriakártya: Micro SD kártya 32G ~ 256G
GPS: Igen
G-szenzor: Igen
Hang: Felvétel és visszajátszás támogatása
Működési hőmérséklet: -20°C és 70°C között

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett