Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6941237196477 Márka: JOYROOM

Data Cable to USB-A / Type-C / 3A / 2m Joyroom S-UC027A20 (kék)


Cikkszám: S-UC027A20 2m Blue | EAN/Vonalkód: 6941237196477 | Márka: JOYROOM

Data Cable to USB-A / Type-C / 3A / 2m Joyroom S-UC027A20 (kék)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

2200 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Joyroom USB/USB-C kábel S-UC027A20 3A, 2m (kék) Töltsd fel eszközeidet gyorsabban. A Joyroom USB/USB-C kábel 3A áramerősséggel rendelkezik, így például gyorsan feltöltheted táblagépedet vagy telefonodat. Emellett 480 Mbps sebességgel tud fájlokat átvinni. Ugyanakkor rendkívül strapabíró és ellenáll a sérüléseknek.

Gyors töltés - gyors adatátvitel Most rövid idő alatt feltöltheted a kiválasztott készüléket. A kábel legfeljebb 3 A áramerősséget biztosít, ami lehetővé teszi, hogy gyorsan visszaállítsa az olyan eszközök energiaellátását, mint az okostelefonok és a táblagépek. De ez nem minden kényelem. A termékkel hatékonyan vihetők át fájlok is. Az akár 480 Mbps sebességű adatátvitel mellett nem kell sokáig várnod, amíg az összes szükséges fotó vagy videó célba ér.

Gondosan átgondolt kialakítás Kifinomult kialakításának köszönhetően a kábel rendkívül tartós. Kiemelkedik hajlításokkal, kopással és sérülésekkel szembeni ellenállóságával, az erősített kábel stabilabb és gyorsabb töltési élményt nyújt. A termék tartósságát a kiváló minőségű nylonszálas fonat is növeli. A kábel aranyozott csatlakozókkal is rendelkezik, amelyek kivételesen hosszú élettartammal bírnak, valamint egy intelligens chip is védi a túlmelegedéstől.

Széles kompatibilitás A kábel számos USB-C porttal rendelkező eszközzel kompatibilis. Segítségével könnyedén töltheted például egy MacBookot, Dell vagy Lenovo laptopot, Xiaomi vagy Samsung okostelefont, iPadet vagy Nintendo Switch konzolt. Használhatod akár merevlemez ház csatlakoztatására is. Ezen túlmenően a kábel a használt technológiai megoldásoknak köszönhetően nem csak gyors, hanem biztonságos töltést is biztosít.

Gyártó: Joyroom

Modell: S-UC027A20

Típus: USB/USB-C

Áramerősség: max. 3 A

Átviteli sebesség: Legfeljebb 480 Mbps

Anyag: PVC + nylonszál fonat

Hossz: 2 m

Szín: kék

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett