Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6971958732593 Márka: Essager

USB-C to USB-C kábel, Essager, EXCTT1-YS01-P, 100W, 1m (fekete)


Cikkszám: EXCTT1-YS01-P | EAN/Vonalkód: 6971958732593 | Márka: Essager

USB-C to USB-C kábel, Essager, EXCTT1-YS01-P, 100W, 1m (fekete)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

5700 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Az USB-C to USB-C kábel 100W teljesítményt kínál és támogatja a PD240W gyorstöltést, lehetővé téve, hogy hatékonyan felkészítse laptopjait, táblagépeit és telefonjait a további használatra. A mágneses technológia, a kiváló minőségű kidolgozás és az intelligens funkciók révén a tartozék ideális minden felhasználó számára, aki értékeli a teljesítményt és a kényelmet.

Mágneses tárolási módszer
Az innovatív mágneses tárolási módszer biztosítja, hogy az Essager kábel mindig szépen feltekerve és használatra készen álljon. A kábel mentén elhelyezett mágnesek segítségével könnyen feltekerhető és tárolható, anélkül, hogy a gubancolódással kellene foglalkozni.

Teljesítmény
Az Essager kábel támogatja a PD240W gyorstöltést, így kompatibilis eszközöket akár kétszer gyorsabban tölthet fel, mint a hagyományos kábelek. Az akár 480 Mbps sebességű adatátviteli képesség további kényelmet biztosít. Az USB 2.0 szabvány garantálja az átviteli stabilitást és sebességet.

Kiváló minőségű kidolgozás
A termék kiváló minőségű anyagokból készült, beleértve az alumíniumot és a TPE-t, és a termelés során magas sűrűségű fonási eljárást alkalmaztak. A használt megoldás nemcsak esztétikus megjelenést biztosít, hanem tartósságot és kopásállóságot is.

Intelligens chip
Az E-Marker chip felelős a töltési protokoll irányításáért, biztosítva, hogy az áram és a feszültség optimálisan legyenek illesztve a csatlakoztatott eszközhöz. Így biztos lehet benne, hogy a töltés hatékonyan és biztonságosan történik.

Kompatibilitás
Az Essager kábel segítségével töltheti az Apple, Huawei, Xiaomi, Dell, Lenovo vagy HP márkájú laptopokat. A tartozék kompatibilis az USB-C porttal ellátott iPhone-okkal és más okostelefonokkal is. Sikeresen csatlakoztathatja hozzá a Nintendo Switch vagy a PS5 konzolt is.

Gyártó: Essager
Gyártói kód: EXCTT1-YS01-P
Csatlakozók: USB-C to USB-C
Teljesítmény/Koncentráció: 100W (20V/5A), 240W (48V/5A)
Adatátvitel: USB 2.0 480 Mbps
Anyag: Alumínium ötvözet, TPE, 48 szálas PP fonal
Hossza: 1 m
Szín: fekete

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett