Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5903396274466 Márka: Forcell

FORCELL F-ENERGY Metal C239 kábel Type C to Type C PD QC4.0 5A 100W E-mark 1 m ezüst


| EAN/Vonalkód: 5903396274466 | Márka: Forcell

FORCELL F-ENERGY Metal C239 kábel Type C to Type C PD QC4.0 5A 100W E-mark 1 m ezüst


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

3100 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Egy szupergyors multimédiás kábel adatok átviteléhez és mobil eszközök, beleértve a laptopok töltését. Rozsdamentes acélból készült, tartós és ellenáll a korróziónak és mechanikai sérüléseknek. Támogatja a Quick Charge 4.0 és a Power Delivery gyorstöltési szabványokat. Maximális teljesítménye 100 W.

Robusztus és korrózióálló
A robusztus anyagok használata biztosítja, hogy a kábel biztonságosan működjön, és ne zavarják külső tényezők. A kábel vékony, könnyű és interferencia nélkül működik.

Gyors töltés okostelefonokhoz és laptopokhoz
Lehetővé teszi a gyors és biztonságos töltést a Quick Charge 4.0 és Power Delivery szabványok szerint, ami azt jelenti, hogy az akkumulátor töltése 20%-kal gyorsabb, mint a QC 3.0 technológiával. Lehetővé teszi az akkumulátor teljes feltöltését rendkívül rövid idő alatt - akár 1 óra alatt. Nemcsak okostelefonokat, hanem laptopokat is tölthet.

E-Mark chip és biztonságos töltés
A kábel E-Mark chippel van felszerelve. Ez különösen fontos a nagy teljesítményű eszközök esetében, például akár 100 W-ig. Az E-Mark chip felismeri az eszköz teljesítményigényét, pontosan beállítja a feszültséget és áramerősséget, ezáltal biztosítja az akkumulátor hosszú élettartamát.

Gyors fájl- és adatátvitel
A Forcell márkájú kábel támogatja a gyorstöltést és lehetővé teszi fontos fájlok és dokumentumok megosztását. Fényképek, videók, hangfájlok átvitele eszközről eszközre.

Kompatibilis az Apple CarPlay-jel
Kompatibilis az Apple CarPlay rendszerrel. Használja autójában, amely támogatja a CarPlay-t USB kábelen keresztül. Miután csatlakoztatta, biztonságosan használhatja telefonját: fogadhat hívásokat, hallgathat zenét.

Támogatja az Android Autót
A Forcell márkájú kábel lehetővé teszi telefonja csatlakoztatását az autó kijelzőjéhez és az Android alkalmazások használatát. Az Android Auto-val számos hasznos eszközt használhat - beleértve a Google Asszisztenst és a Google Térképeket - és hallgathatja kedvenc zenéit útközben.

Biztonság
A beépített biztonsági funkciók garantálják a védelem rövidzárlatok és áramkimaradások ellen a jelenlegi eszközökön. A termék CE és RoHS tanúsítvánnyal is rendelkezik.

Specifikáció:
Áramerősség: 5 A
Teljesítmény: 100 W
Kábel hossza: 1 m
Csatlakozó: USB-C to USB-C
Gyorstöltési szabványok támogatása: Quick Charge 4.0, Power Delivery

Az aktuális töltési idő az akkumulátor kapacitásától és állapotától függ.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett