Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5906168436734 Márka: Redtiger

Dashcam Redtiger F17 Wi-Fi


Cikkszám: F17 | EAN/Vonalkód: 5906168436734 | Márka: Redtiger

Dashcam Redtiger F17 Wi-Fi


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

69400 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Redtiger F17 video rögzítő

A Redtiger F17 video rögzítő átfogó járművédelmet és megfigyelést biztosít. Beépített GPS-szel rendelkezik, és 64GB memóriát tartalmaz. Az eszköz támogatja az 5G Wi-Fi-t és 24 órás parkolási megfigyelést nyújt, ami ideális megoldássá teszi minden olyan vezető számára, aki értékeli a biztonságot és 24/7 kontrollt szeretne autója felett. Az eszköz minden szöget rögzít három csatornájának köszönhetően - az elülső kamera 4K UHD minőségben rögzít, míg a belső és hátsó kamerák 1080P minőségben, teljes képet nyújtva a jármű körüli és belső történésekről.

GPS és 4K felvétel
A Redtiger F17 beépített GPS modulja lehetővé teszi a jármű útvonalának pontos nyomon követését. Képes egyszerre három csatornáról rögzíteni - elülső, belső és hátsó. Az elülső kamera 4K UHD minőségben rögzít, magas képminőséget és részletességet biztosítva, ami ütközés vagy egyéb incidensek esetén kulcsfontosságú lehet.

Folyamatos megfigyelés
A Redtiger F17 segítségével autója 24 órás megfigyelés alatt áll. A parkolási megfigyelési funkció teljes védelmet nyújt, még akkor is, amikor a jármű parkol. Egy speciális bekötő készlet csatlakoztatásával az eszköz automatikusan elkezd rögzíteni, ha mozgást vagy ütközést észlel.

Gyors és megbízható Wi-Fi kapcsolat
A beépített 5G Wi-Fi modulnak köszönhetően a Redtiger F17 video rögzítő gyors és stabil kapcsolatot biztosít, lehetővé téve a felvételek azonnali átvitelét mobil eszközeire. Az OTA (Over the Air) technológia egyszerű és vezeték nélküli szoftverfrissítéseket tesz lehetővé, így mindig élvezheti a legújabb funkciókat.

Erőteljes kondenzátor
A Redtiger F17 video rögzítő kondenzátorral van felszerelve, amely ellenáll az extrém hőmérsékleteknek és hosszú távú, megbízható működést biztosít. Ennek eredményeképpen az eszköz hibátlanul működik -20 és 70 °C közötti hőmérsékleten.

Éjszakai felvételek
Az F17 továbbfejlesztett éjszakai felvételi funkciókat kínál a Sony Starvis szenzornak és a HDR és WDR technológiának köszönhetően. Az elülső kamera magas felbontású képeket rögzít, míg a jármű belsejében négy IR LED biztosít kristálytiszta felvételeket még teljes sötétségben is.

Gyártó: Redtiger
Modell: F17
Felvételi felbontás: Elülső 4K UHD, Hátsó 1080P
Képernyő: 3 hüvelyk
Kapcsolódás: 5G Wi-Fi, GPS
Látószög: Elülső 150°, Belső 160°, Hátsó 155°
Szenzor: Sony Starvis
Felvételi technológia: HDR, WDR
További funkciók: 24 órás parkolási megfigyelés, OTA, éjszakai felvétel
Üzemi hőmérséklet: -20 és 70°C között

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett