Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6934915203741 Márka: DDPAI

DDPAI Mini Pro autós kamera


Cikkszám: DDMINIPRO | EAN/Vonalkód: 6934915203741 | Márka: DDPAI

DDPAI Mini Pro autós kamera


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

24400 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Érezze magát biztonságban az úton és rögzítse utazásait a DDPAI videórögzítő segítségével. A Mini Pro 1/2.9" CMOS képérzékelővel és 140°-os nagylátószögű lencsével rendelkezik. A készülék 2305x1296-as felbontást garantál, így tiszta és részletes felvételeket készíthet, különböző perspektívákból is. Kompakt mérete ellenére számos fejlett funkcióval rendelkezik, például körkörös rögzítéssel, vészhelyzet esetén történő zárolással ütközéskor, valamint 24/7 parkolófelügyeleti móddal (a tápegység külön megvásárolható). A megbízható működésről egy kiváló minőségű kondenzátor gondoskodik. Ezen kívül az éjjellátó készülék lehetővé teszi a gyenge fényviszonyok melletti rögzítést is. Egy dedikált alkalmazás lehetővé teszi a felvett anyag kényelmes elérését.

Megbízható felvételkészítés útközben
Az UHD 1296P felbontású DDPAI Mini Pro minden részletet láthatóvá tesz az úton. A videórögzítő fejlett 1/2.9" CMOS képérzékelővel és 140°-os nagylátószögű lencsével rendelkezik. Nem kell aggódnia a kedvezőtlen fényviszonyok miatt - az éjjellátó funkció, az HD optikai lencsék és az F2.0 rekesznyílás kombinációja lehetővé teszi a tiszta felvételek készítését még sötétben is. Ráadásul a lencse 330°-ban forog, így a gépjármű belsejét és a kintről látható tájakat is rögzítheti.

Vészhelyzeti zárolás funkció
Vészhelyzet esetén a vészhelyzeti zárolás funkció (emergency lock) könnyebbé teszi a bizonyítékok gyűjtését. Amikor a beépített gravitációs érzékelő hirtelen ütközés következtében bekövetkező fékezést érzékel, a videórögzítő automatikusan fotókat és videókat készít, majd azokat egy külön helyre menti, hogy ne íródjanak felül a napi felvételekkel. Egy 3-tengelyes giroszkóp érzékelő további lehetővé teszi a jármű mozgásának pontos észlelését, ezáltal a felvett információk még nagyobb pontosságát biztosítva.

Körkörös felvétel
Ne pazarolja az idejét a régi felvételek manuális törlésére. A körkörös rögzítési funkcióval a DDPAI Mini Pro folyamatos és stabil felvételkészítést biztosít. Amikor az SD memóriakártya megtelik, a videórögzítő automatikusan felülírja a legrégebbi felvételeket, biztosítva, hogy mindig legyen hely a legújabb és legfontosabb vezetési pillanatok rögzítésére. Összpontosítson az útra, miközben a készülék önmaga gondoskodik a tárhely hatékony kezeléséről.

Őrszem mód
Parkolás közben a DDPAI Mini Pro automatikusan aktiválja az Őrszem módot és felvételt készít, ha bármilyen ütközést észlel. Még ha nincs is a jármű közelében, a videórögzítő készenlétben marad és dokumentálhatja a lehetséges eseményeket. Így teljes kontroll alatt tarthatja a járművének biztonságát, mind vezetés közben, mind álló helyzetben. Megjegyzés: az Őrszem mód használatához vásárolnia kell egy DDPAI tápegységet (külön megvásárolható).

Diszkréció a kompakt kialakításnak köszönhetően
A videórögzítő méretei mindössze 32 x 87 mm, így feltűnés nélkül szerelhető fel, és nem zavarja a látóteret vezetés közben. Az integrált tartó és USB-port használata esztétikus megjelenést biztosít, amely tökéletesen harmonizál a jármű belső terével. Mostantól teljes védelmet élvezhet és zavartalanul rögzíthet!

Nagy teljesítményű kondenzátor
A videórögzítő szuper kondenzátora biztonságos és megbízható használatot garantál. Ennek köszönhetően a készülék ellenáll az extrém hőmérsékleteknek - legyenek azok magasak vagy alacsonyak. A termék hosszabb élettartamú, ezáltal csökkentve a környezetre gyakorolt negatív hatást. Ezen kívül jelentősen minimalizálja a készülék túlmelegedésével kapcsolatos kockázatokat, ezáltal további biztonságot nyújtva.

Több lehetőség az alkalmazással
Szerezzen kényelmes szerkesztési és megosztási lehetőségeket egyetlen kattintással a DDPAI alkalmazás letöltésével. Az alkalmazásból élő előnézet, visszajátszás és felvételek letöltése, valamint utómunka végezhető. Továbbá fotóit és videóit másokkal is megoszthatja. A beépített Wi-Fi lehetővé teszi a videók letöltését és megtekintését bármikor.

A csomag tartalma:

-DDPAI Mini Pro videórögzítő

-Szerelőeszköz

-Tápkábel

-Autós töltő

-3M matrica

-Elektrosztatikus matricák

-Használati útmutató



Gyártó
DDPAI

Modell
Mini Pro

Felbontás
2304x1296p

Lencse
5 darab 140° HD optikai lencse, F2.0 rekesznyílás

Tárhely
MicroSD kártya, maximum 128G (10-es vagy annál magasabb osztály)

Érzékelő
Beépített 3-tengelyes giroszkóp érzékelő

Wi-Fi
2.4 GHz

Méretek
32 x 87 mm

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett