Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6950589917715 Márka: DAREU

Dareu EK98 Pro Mechanikus Billentyűzet Piros Kapcsoló Proto


Cikkszám: EK98 Pro | EAN/Vonalkód: 6950589917715 | Márka: DAREU

Dareu EK98 Pro Mechanikus Billentyűzet Piros Kapcsoló Proto


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

31800 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Dareu EK98 Pro Vezeték nélküli Billentyűzet, Piros Kapcsoló (proto)
A Dareu EK98 Pro egy sokoldalú mechanikus billentyűzet, amelyet igényes felhasználók számára terveztek. Ergonomikus kialakítása és fejlett funkciói ideálissá teszik mind irodai munkához, mind játékozáshoz. 97 gombbal rendelkezik, és 3 csatlakozási módot kínál - 2.4G, Bluetooth és vezetékes kapcsolat. Kiemelkedik színes háttérvilágításával és hosszú üzemidejével is.

Számos csatlakozási lehetőség
A Dareu EK98 Pro lehetővé teszi a választást a 2.4G, Bluetooth és vezetékes kapcsolat között. Bármelyik lehetőséget választod, élvezheted a stabil és gyors átvitelt - búcsút inthetsz a késésekkel és más jelproblémákkal. Ráadásul Bluetooth módban a billentyűzet akár három eszközt is egyszerre képes csatlakoztatni és szabadon váltani közöttük.

Precíz mechanikus kapcsolók
A magas minőségű Piros mechanikus kapcsolóknak köszönhetően a billentyűzet sima és gyors működést biztosít. Nemcsak gépelésre, hanem dinamikus játékokra is sikeresen használhatod. Emellett az N-Key rollover funkció lehetővé teszi több gomb egyidejű megnyomását konfliktus nélkül, így még a legösszetettebb támadáskombinációkat is könnyedén végrehajthatod a játékmenet során. Szerezd meg az előnyt már az elejétől kezdve, és érj el sorozatos nagy győzelmeket!

Hosszú vezeték nélküli üzemidő
A beépített 4,000 mAh akkumulátorral az EK98 Pro billentyűzet akár 96 órán keresztül is működhet háttérvilágítás nélkül, vagy akár 32 órán át, ha bekapcsolod azt. Ez lehetővé teszi a billentyűzet képességeinek hosszú időn át történő használatát gyakori töltés nélkül. Az eszköz feltöltése mindössze körülbelül 7,5 órát vesz igénybe. Ha pedig nem akarsz aggódni az akkumulátor miatt, egyszerűen csatlakoztasd a billentyűzetet kábellel!

Tartósság és kényelem
A billentyűzet gombjai magas minőségű PBT anyagból készültek, ami tartósságot és kopásállóságot biztosít. Emellett a billentyűsapkák ergonómikus kialakítása hosszú távú kényelmet biztosít a játékmenet során. Az EK98 Pro modell kapcsolóinak élettartama akár 50 millió lenyomás is lehet, így nem kell aggódnod a gyors elhasználódás miatt. A csomagban található gomblehúzó és további gombok még könnyebbé teszik a billentyűzet testreszabását és az egyes alkatrészek cseréjét.

Látványos RGB háttérvilágítás
A Dareu EK98 Pro látványos RGB háttérvilágítással rendelkezik, amely 13 különböző módot kínál. Így az igényeid szerint testre szabhatod annak megjelenését. Biztosíts egyedi hangulatot a játék sarokban, és fokozd a játék izgalmát!

Széles körű kompatibilitás
A Dareu EK98 Pro billentyűzet kompatibilis a Windows XP, 7, 8, 10, 11 és macOS operációs rendszerekkel. Így könnyedén csatlakoztathatod különböző eszközökhöz, például laptopokhoz és számítógépekhez. Felejtsd el a korlátozásokat és élvezd minden új játékot!

A csomag tartalma:
- Billentyűzet
- Gombok (keycaps)
- Kábel
- Gomblehúzó
- Felhasználói kézikönyv

Gyártó: Dareu
Modell: EK98 Pro
Szín: Proto
Típus: Mechanikus
Gombok száma: 97
Kapcsolók: Piros kapcsoló
Csatlakoztathatóság: 2.4G + Bluetooth + vezetékes kapcsolat
Akkumulátor kapacitás: 4000 mAh
Töltési idő: Kb. 7,5 óra
Működési idő: Háttérvilágítás nélkül: kb. 96 óra; Háttérvilágítással: kb. 32 óra
Gomb anyaga: PBT
Gomb életartama: Akár 50 millió leütés
Kábel hossza: 1,8 m
Méret: 392 x 150 x 40 mm
Súly: Kb. 925 g
Háttérvilágítás: RGB
Vezérlő: Letölthető a Dareu weboldaláról
Egyéb: N-Key rollover, 13 háttérvilágítási mód
Kompatibilitás: Windows XP / 7 / 8 / 10 / 11, macOS

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett