Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6950125751599 Márka: MOFII

MOFII vezetékes Candy M új billentyűzet (Álomszerű lila)


Cikkszám: SK-645 Candy New Pur | EAN/Vonalkód: 6950125751599 | Márka: MOFII

MOFII vezetékes Candy M új billentyűzet (Álomszerű lila)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

14500 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

MOFII Candy M vezetékes billentyűzet (Lila)

A Mofii Candy M egy olyan billentyűzet, amely stílusos, eredeti dizájnt ötvöz a funkcionalitással. Ideális választás azok számára, akik értékelik az esztétikát, de nem akarnak lemondani a teljesítményről és a kényelemről. Egyedi tulajdonságainak köszönhetően a Mofii Candy M bizonyára minden íróasztal díszévé válik, miközben kiváló támogatást nyújt a napi munkában.

Ideális játékosoknak
A Mofii Candy M billentyűzet egy mechanikus játékspecifikus billentyűzet, amely a legigényesebb felhasználók számára készült. 84 precíziós billentyűvel van felszerelve, amelyek akár 50 millió kattintás élettartamot biztosítanak. Ez ideális választássá teszi mind az elkötelezett játékosok, mind a hardver megbízhatóságát értékelő szakemberek számára.

Kényelem minden nap
A billentyűzetet kényelmi szempontok figyelembevételével tervezték. A kellemes tapintású, kerek billentyűk nemcsak vonzó megjelenést kölcsönöznek, hanem hosszú órákra is kényelmes munkát biztosítanak. A megfelelően formázott alapnak és a gumírozott, csúszásmentes lábaknak köszönhetően a billentyűzet stabilan marad az íróasztal felületén, ami növeli a gépelési kényelmet. A számítógéphez való csatlakoztatás hosszú, 1,8 méteres, aranyozott csatlakozóval ellátott kábellel történik, amely megbízható, stabil jelátvitelt és interferencia-ellenállást garantál.

Háttérvilágítás a jobb élményért
A Mofii Candy M billentyűzet intelligens háttérvilágítási rendszerrel rendelkezik, amely memóriafunkcióval akár 20 különböző háttérvilágítási módot is kínál, a finom "lélegző" effektusoktól a dinamikus fény mintákig. A fényerő 6 szinten való beállításának és a fényhatások változási sebességének 5 szinten való szabályozásának képessége lehetővé teszi a háttérvilágítás személyes preferenciákhoz való igazítását. A háttérvilágítás a billentyűkombinációk segítségével vezérelhető, így a beállítások gyorsan és egyszerűen megváltoztathatók.

Funkciógombok
Az idő nagyon fontos mind a munkában, mind a játék közben. A MOFII márkájú billentyűzet segít időt megtakarítani, megkönnyítve a számítógép kezelését! Az eszköz 12 funkciógombbal van felszerelve, amelyek többek között lehetővé teszik a hangerő kényelmes beállítását, a médialejátszó kezelését, valamint gyors hozzáférést biztosítanak az e-mail fiókodhoz, keresőhöz vagy számológéphez. Mindössze egy egyszerű billentyűkombináció szükséges!

Gyártó: Mofii
Modell: Candy M
Szín: Lila
Billentyűk száma: 84
Billentyűk élettartama: 50 millió kattintás
Kompatibilitás: Windows 2000 / XP / ME / Vista / 7 / 8 / 10
Súly: kb. 745 g
Kapcsolat típusa: USB 2.0
Kábel hossza: 1,8 m

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett