Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6935280820816 Márka: Royal Kludge

Vezeték nélküli mechanikus billentyűzet Royal Kludge KZZI K75 pro RGB, Moment Switch (fekete és fehér)


Cikkszám: KZZI K75 pro moment | EAN/Vonalkód: 6935280820816 | Márka: Royal Kludge

Vezeték nélküli mechanikus billentyűzet Royal Kludge KZZI K75 pro RGB, Moment Switch (fekete és fehér)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

51200 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Royal Kludge KZZI K75 pro RGB mechanikus billentyűzet, Eternity Switch (fekete és fehér)

Egy bevált hardverre van szüksége, amely egyformán jól teljesít munka és szórakozás közben? A Royal Kludge mechanikus billentyűzet tökéletes választás lesz! Teljes mértékben alkalmazkodik Önhöz, mivel nem csak szabadon cserélhet kapcsolókat benne, hanem különböző módokon is csatlakozhat hozzá. Sőt, átgondolt kialakítása biztosítja a megszakítás nélküli kényelmet használat közben, és a beépített újratölthető akkumulátor hosszú működési időt biztosít.

Sok lehetőség
A Royal Kludge billentyűzetet számos használati forgatókönyv figyelembevételével tervezték. Több porttal, köztük USB-A és 2x USB-C-vel van felszerelve, így egyszerre több eszközt is csatlakoztathat hozzá. Kompatibilis telefonokkal, tárolóeszközökkel, egerekkel, fejhallgatókkal és még sok mással is! Ráadásul egy speciális fedél is tartozik hozzá, amely megvédi a billentyűzetet a portól és a víztől.

Átgondolt kialakítás
Ami megkülönbözteti a Royal Kludge billentyűzetet, az átgondolt kialakítása. Tartós anyagokból készült, így nagy tartósságot és ellenállást mutat. Többrétegű szerkezete csökkenti a zajt, így csendben működik és nem zavar másokat a helyiségben. Emellett nagyobb billentyűkkel rendelkezik a jobb munkakomfort érdekében. Különleges helyekkel rendelkezik a vevőegység számára és csúszásmentes lábakkal, így mindig a helyén marad.

Gamer-eknek tervezve
Ha Ön rajongója a játékoknak, akkor ez a billentyűzet is Önnek való! Szabadon cserélheti a kapcsolókat, és a mellékelt speciális kulcs megkönnyíti ezt a feladatot. Anti-ghosting technológiát használ, amely megakadályozza, hogy több gomb egyidejű lenyomásakor helytelen válasz szülessen, így szabadon játszhat és mindig időben reagálhat. A billentyűzet RK moment kapcsolóval van felszerelve, amely stabilabb és gyorsabb, ami tökéletes a játékrajongók számára.

Az igényeihez igazítva
A Royal Kludge billentyűzet az igényeihez igazodik. A dedikált PC alkalmazásban a beállításait az elvárásainak megfelelően változtathatja. Többek között megváltoztathatja a billentyűk használatát vagy kiválaszthatja az Ön által érdekesnek tartott háttérvilágítást. Ez személyre szabja a billentyűzetet, és még kényelmesebbé teszi a munkavégzést!

Többféle csatlakozási lehetőség
A Royal Kludge kielégíti a felhasználók igényeit és lehetőséget biztosít akár 3 különböző módon történő csatlakozásra! Ha a hagyományos megoldások rajongója - válassza a vezetékes csatlakozást, kábel segítségével. Azonban, ha meg akar szabadulni a gubancos kábelektől, csatlakozzon kiválasztott eszközökhöz 2,4 GHz-es hálózaton vagy Bluetooth-on keresztül (amelyhez akár 3 eszközt is csatlakoztathat egyszerre). Ráadásul kényelmesen váltogathat a csatlakoztatott eszközök között egy speciális kapcsoló segítségével, amely a billentyűzeten található.

Hosszú működési idő
Aggódik, hogy a billentyűzet a legkevésbé alkalmas pillanatban lemerül? A Royal Kludge segítségével elfelejtheti ezeket a félelmeket! 3750 mAh-s akkumulátorral van felszerelve, így akár 130 órás működést is biztosít. Emellett külön kijelzővel rendelkezik, amely tájékoztatja az aktuális töltöttségi állapotról. Mostantól mindig időben feltöltheti energiáját!

RGB háttérvilágítás
Tegye munkáját színesebbé! A Royal Kludge billentyűzet RGB háttérvilágítással van felszerelve, amely akár 16,80 millió színből áll. Ráadásul 14 különböző mód is rendelkezésre áll. Testreszabhatja a színeket az aktuális hangulatának vagy játékmenetének megfelelően, és adjon egyedi megjelenést a billentyűzetnek!

Nagy kompatibilitás
A Royal Kludge eszköz nagy kompatibilitást mutat, így nem kell aggódnia, hogy nem fog működni a hardverével. Működik telefonokkal, egerekkel, fejhallgatókkal és még sok mással is! Emellett nem kell aggódnia az operációs rendszer miatt, amelyet használ, mivel ez a billentyűzet működik Windows, iOS / Mac OS, Android és Linux rendszerekkel is. Élvezze a kivételes szabadságot!

A doboz tartalma:

- billentyűzet

- további kapcsolók x 4

- billentyű eltávolító kulcs

- Type-C kábel

- felhasználói kézikönyv

Gyártó: Royal Kludge

Modell: KZZI K75pro moment

Szín: retro-kék

Működési idő: kb. 130 óra

Kapcsolat: 2.4GHz, vezetékes, Bluetooth

Kompatibilis rendszerek: Windows / iOS/ Mac OS/ Android / Linux

Méretek: 335,8 × 155,5 × 41,5 mm

Háttérvilágítás: RGB

Kiosztás: 82 billentyű

Kapcsoló típusa: eternity

További jellemzők: hotswap, anti-ghosting

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett