Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 9313597352133 Márka: Ancel

Bluetooth Akkumulátortesztelő Ancel BM200


Cikkszám: BM200 | EAN/Vonalkód: 9313597352133 | Márka: Ancel

Bluetooth Akkumulátortesztelő Ancel BM200


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

17100 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Ancel BM200 vezeték nélküli Bluetooth akkumulátortesztelő
Az Ancel BM200 egy innovatív Bluetooth autóakkumulátor-tesztelő, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egyszerűen nyomon kövessék akkumulátoruk állapotát egy iOS vagy Android mobilalkalmazás segítségével. A Bluetooth 4.0-ás verzióval felszerelt BM200 megbízható és gyors kapcsolatot biztosít, lehetővé téve a részletes akkumulátor-diagnosztikai adatok elérését.

Funkcionalitás és kompatibilitás
A BM200 tesztelő minden 12V-os akkumulátorral kompatibilis, így sokoldalú eszköz különféle járművekhez - autóktól teherautókig, motorokig. A termék számos tesztelési funkciót kínál, beleértve a motor indítási tesztjét, az akkumulátor töltési tesztjét, valamint az akkumulátor feszültségének figyelését és a jármű útvonalak rögzítését.

Egyszerű használat
A BM200 intuitív telepítési folyamattal rendelkezik - csatlakoztassa az eszközt az akkumulátorhoz, olvassa be a QR-kódot, és élvezze valós idejű adatokat.

Több lehetőség az alkalmazással
Az iOS és Android rendszerekre elérhető mobilalkalmazás segítségével akár négy járművet is nyomon követhet egyszerre. Az alkalmazásból nemcsak az akkumulátor állapotát figyelheti meg, hanem az utazási adatokat is rögzítheti, ami a BM200-t felbecsülhetetlen eszközzé teszi a flottakezelők számára.

Biztonság mindenekelőtt
A termék fordított polaritás és rövidzárlat védelemmel van ellátva, ami biztonságosabbá teszi a használatát. A Bluetooth technológia biztosítja, hogy az adatok biztonságosan kerüljenek továbbításra, és nem kerülnek illetéktelen hozzáférésre.

Gyártó: Ancel
Modell: BM200
Kompatibilitás: Minden 12 V-os akkumulátor
Kapcsolat: Bluetooth 4.0
Kompatibilis operációs rendszerek: Android, iOS
Támogatott nyelvek: Angol / Német / Orosz / Vietnámi / Norvég / Kínai

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett