Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5907489607704 Márka: Habotest

Habotest HT208A digitális bilincsmérő


Cikkszám: HT208A | EAN/Vonalkód: 5907489607704 | Márka: Habotest

Habotest HT208A digitális bilincsmérő


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

20500 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A HT208A egy praktikus eszköz, amellyel ellenőrizheti különböző paraméterek értékét, például váltakozó áramú feszültséget és áramot, ellenállást, hőmérsékletet, bekapcsolási áramot és sok más értéket. A termék pontos méréseket biztosít, és az eredményeket az LCD kijelzőn jeleníti meg. A HT208A emellett zseblámpa funkcióval is rendelkezik, amely megkönnyíti a munkát sötét helyiségekben.

Multifunkcionális eszköz
A HT208A-t sok helyzetben használhatja. Ellenőrizheti például a váltakozó áramú feszültség, ellenállás, kapacitás, hőmérséklet, frekvencia, NCV stb. értékét. Továbbá ellenőrizheti a folytonosságot és a valódi RMS értéket is.

Biztonságos használat
Az eszköz teljesen biztonságos a használatához. Például a feszültséget érintés nélkül is észlelheti az NCV szenzoroknak köszönhetően. A mérő készülék pofái, maximális szélessége 40 mm, lehetővé teszik a kényelmes mérést a kör áramkör sérülése nélkül. A zseblámpa funkció biztosítja a kényelmes és biztonságos munkát sötét helyiségekben.

További jellemzők
Ha elektromágneses jelet kap, az NCV szenzor hangjelzést küld, és ha a feszültség vagy áram magas, az LCD képernyő színe narancssárgára vált. Ezenkívül az eszköz automatikusan kikapcsol, hogy energiát takarítson meg, ha 15 percen belül nincs semmilyen művelet.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett