Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5907511788777 Márka: Bewood

Bewood Mandala Apple Tree Fa tok iPhone 15-höz - Világos Barna


Cikkszám: BWD12407-0 | EAN/Vonalkód: 5907511788777 | Márka: Bewood

Bewood Mandala Apple Tree Fa tok iPhone 15-höz - Világos Barna


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

13100 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

iPhone 15 Fa Tok Bewood | Mandala

A Bewood Mandala tok a művészi finomság és mély történelmi jelentőség kombinációja. A mandalák távoli spirituális hagyományokból erednek, ahol az univerzumot, harmóniát és egységet szimbolizálják. A legmagasabb minőségű fából készült tok nemcsak esztétikájával, hanem mély üzenetével is lenyűgöz. A "mandala" szó szanszkritul "kört" jelent, és klasszikus, geometrikus mintáiról ismert, amelyek évszázadok óta meditációs eszközként és a spirituális fejlődés szimbólumaiként szolgálnak. A mandala minden részletének saját jelentése van - a középponttól, amely az egységet szimbolizálja, a bonyolult mintákig, amelyek az élet összetettségét és ciklikusságát képviselik. A tokra precízen gravírozott részletek hangsúlyozzák a mandala művészi értékét, miközben megőrzik annak történelmi szépségét és spirituális mélységét. A tok ergonomikus alakja kényelmes használatot biztosít, míg a tartós konstrukció hatékonyan védi a telefont a mechanikai sérülésektől és karcolásoktól. A Bewood tok nemcsak praktikus védelem, hanem egy spirituális szimbolika és mély értékek hordozásának módja is. A Bewood termékek környezetbarátak, felelősségteljes forrásból származó fából készülnek. Válassz egy mandala mintás tokot, és adj egyedi karaktert és inspiráló spirituális üzenetet telefonodnak.

Specifikáció:
- Márka: Bewood
- Kompatibilitás: iPhone 15
- Anyag: Fa; Alap: Szilikon
- Szín: Rózsaszín

A Bewood tok legfontosabb előnyei iPhone 15-höz:
- Stílusosan védi telefonod.
- Támogatja a vezeték nélküli töltést MagSafe és Qi technológiával.
- Maximális használati kényelmet nyújt. A Bewood tok nem akadályozza az érintésmentes fizetést, és lehetővé teszi az elülső védőüveg használatát is.
- Maximális védelmet nyújt telefonodnak. A rugalmas TPU szilikon minden négy oldalon körbeöleli az eszközt, elnyeli az ütéseket, miközben könnyű és vékony.
- Könnyű hozzáférést biztosít a töltőporthoz, gombokhoz és aljzatokhoz. A tok pontosan illeszkedik a telefon alakjához, és a gombokon található domborítás gondosan kidolgozott.

Egyedi. Az utazási rajongók egyik érdekes tény, hogy állandó törekvésük van saját határaik leküzdésére. Ez egy olyan csoport, amely értékeli a kihívásokat, kalandokat és egyedi élményeket. A Bewood iPhone tok tökéletes kiegészítés azok számára, akik még a mindennapi életben is inspiráló természeti képekkel szeretnék körülvenni magukat. Minden Bewood tok egyedi. Nemcsak a Bewood iPhone tok esztétikája lenyűgöző, hanem rendkívüli védelmi előnyei is. Az alapos kidolgozás és a telefon modelljéhez való pontos illeszkedés teljes védelmet nyújt a karcolások, ütődések és por ellen. Emellett a természetes anyagként a fa rendelkezik ütéselnyelő tulajdonságokkal, ami tovább védi iPhone-odat az esetleges esések során fellépő károktól.

A Bewood tok az iPhone 15-hoz. A Bewood tok rendkívüli előnye az iPhone 15-höz a használati kényelem is. Az ergonomikus kialakításnak és a precíz kidolgozásnak köszönhetően a tok tökéletesen illeszkedik a kézbe, biztosítva a biztonságos és kényelmes fogást. Emellett a telefon minden portja és funkciója könnyen elérhető, így nem kell lemondanod az iPhone képességeiről. A Bewood tok választásával biztos lehetsz abban, hogy az iPhone-od nemcsak stílusosan védett, hanem mindig körülvesz utazási inspiráció is.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett