Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339149741 Márka: GUESS

Guess Quilted Metal Logo tok iPhone 15 - rózsaszín


Cikkszám: GUE003103-0 | EAN/Vonalkód: 3666339149741 | Márka: GUESS

Guess Quilted Metal Logo tok iPhone 15 - rózsaszín


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

14200 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Guess Quilted Metal Logo. Egy exkluzív tok, amelyet egy neves divatházzal együttműködve az iPhone készülékek számára hoztak létre, olyan különleges védőkiegészítő, amely biztosan elbűvöli a klasszikus részletek és a modernitás kedvelőit. Elengedhetetlen stíluselem azok számára, akik szeretik a luxust és az önkifejező kiegészítőket, amelyek egyedi karaktert adnak iPhone-juknak és hangsúlyozzák annak presztízsét.

Figyelemfelkeltő mintázat. Ez a kollekció a finom ökológiai bőr használatával tűnik ki, amely a készülék hátlapját borítja. Ez a bőr adja a kollekció egészének kivételes elegáns megjelenést és luxus karaktert. Nemcsak esztétikus, hanem kellemes tapintású is, ami biztos fogást és kényelmet nyújt a készülék használata közben. A varrás is jelentős hatással van a kollekció egyediségére, mivel egyértelműen kiemeli a steppelt motívumot, ami további bájt ad neki. Ezt a kifinomult termékvonalat egy finom arany patch Guess logóval vintage stílusban egészíti ki, amely kiemelkedik az egész dizájnból, hangsúlyozza annak exkluzív jellegét és igazolja a termék hitelességét. Az apró részletekre fordított figyelem, az esztétika és az anyagok minősége teszi ezt a kollekciót vitathatatlanul egyedi és vágyott opcióvá azok számára, akik a luxust és a stílust értékelik.

Kiváló minőségű anyagok és tökéletes védelem. Ez az elegáns tok nemcsak a felhasználó kifinomultságát emeli ki, hanem mindenekelőtt garantálja a készülék védelmét a véletlen károsodások és ütések ellen. A szinte tökéletes illeszkedésnek és a készülék méreteinek megtartásának köszönhetően a tok hatékonyan elnyeli az esetleges eséseket, miközben teljes hozzáférést biztosít a portokhoz és gombokhoz, függetlenül a körülményektől. A tok innovatív kialakítása tartós poliuretán alapján készült, amely biztosítja a károsodásokkal szembeni ellenállást és védi a készüléket a potenciális megsemmisülés ellen. A tok szélei elég rugalmasak ahhoz, hogy probléma nélkül lehessen fel- és leszerelni, de mindenekelőtt tökéletesen védik a készülék keretét az ütések és lehetséges károsodások ellen. A kissé megemelt külső élek védik a telefon kijelzőjét a sérülésektől, míg a kamera lencséje körüli megemelt külső élek védik az optikát a töréstől vagy karcolódástól. A stílusos védőtok célja, hogy megvédje készülékét és divatos megjelenést biztosítson neki.

A terméket a Guess márkanév alatt engedélyezték. Műszaki adatok: Kollekció: Quilted Metal Logo; Típus: Kemény tok; Anyag: TPU/Öko-bőr; Szín: Rózsaszín; Kompatibilitás: iPhone 15 6.1".

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett