Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5903396144622 Márka: Forcell

FORCELL autós telefontartó - RENDSZERES íves 17 cm-es karral


| EAN/Vonalkód: 5903396144622 | Márka: Forcell

FORCELL autós telefontartó - RENDSZERES íves 17 cm-es karral


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

4100 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Forcell Regular autós telefontartó egy praktikus kiegészítő, amely lehetővé teszi, hogy kényelmesen és biztonságosan használja okostelefonját vezetés közben. Kihúzható, széles távolságú karmai és 17 cm hosszú karja lehetővé teszik az igények szerinti beállítást. Két az egyben termék szellőzőrácsra és szélvédőre történő rögzítéssel.

Szilárd megtartás
A Forcell tartónak köszönhetően mindig kéznél lesz a telefonja vezetés közben. Karjai kiengedő gombbal segítik a készülék behelyezését vagy kivételét. A tartós szerkezet lehetővé teszi a készülék függőleges rögzítését - a töltő- és fejhallgató bemenetek szabadon maradnak, így kényelmesen használhatók végig az úton. Az erős karok stabil helyzetben tartják az okostelefont még dinamikus vezetés közben is, és a puha hab védi készülékét a karcolásoktól.

Jó illeszkedés
A különféle beállítási lehetőségek megkönnyítik a tartó személyes igényekhez történő igazítását. Hasznosnak bizonyul, ha több sofőr használ egy autót. A karok közötti távolság olyan széles (38–107 mm), hogy könnyen rögzítheti rá különböző méretű okostelefonokat vagy navigációkat. Az összecsukódó alsó lábak megakadályozzák a készülék véletlen elcsúszását. A hosszú kar (17 cm) lehetővé teszi, hogy a tartót szemmagasságban állítsa be. Kövesse a navigációt, görgessen értesítéseket, vagy váltson dalokat a képernyőn, teljes biztonságban önmaga és utasai számára egyaránt.

Egyszerű rögzítés
Magas minőségű műanyagból készült tartó, több rögzítési lehetőséggel. Az állítható kar és az extra zárral megerősített tapadókorong révén a szélvédőre vagy a műszerfal sima felületére is helyezhető. Ha viszont minimalizálni akarja a láthatósággal kapcsolatos esetleges problémákat, és így növelni a biztonságot, elég leszerelni a kart a tartóról, majd a szellőzőbe helyezni azt. Mindkét esetben egy szilárd rögzítés garantálja, hogy a készülék a helyén marad, és nem sérül meg még nagyon göröngyös utakon sem.

Műszaki adatok:
Szín: Fekete
Telepítés: Tapadókorong (szélvédő vagy a műszerfal sima felülete) és szellőzőrács
Kartávolság: 38–107 mm
Karhossz: 170 mm

Az ajánlat tartalmaz egy 27 cm hosszú karú modellt és egy modellt, amely csak a szellőzőrácsra rögzíthető. Fejlessze vállalkozását a Forcell-lel! Tekintse meg, mit nyerhet mint a márka hivatalos forgalmazója. Van kérdése? Lépjen kapcsolatba értékesítési képviselőjével, aki részletes tájékoztatást ad.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett