Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6932172605575 Márka: Baseus

Baseus Wisdom indukciós töltő autós telefontartó műszerfalra (tapadókorong) fekete


Cikkszám: CGZX000101 | EAN/Vonalkód: 6932172605575 | Márka: Baseus

Baseus Wisdom indukciós töltő autós telefontartó műszerfalra (tapadókorong) fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

17100 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Baseus erős autós telefontartója a legigényesebb sofőrök számára készült kiegészítő. Ez a modell egy precíz mechanizmussal rendelkezik, amely automatikusan igazodik a telefon méretéhez (4.7 - 7.5 hüvelyk). Emellett a tartó intelligens indukciós töltőként is szolgál. A modern chipnek köszönhetően, a töltési teljesítményt az adott eszközhöz igazítja. A Qi töltővel ellátott tartó könnyen használható, tartós anyagokból készült, és egyszerűen felszerelhető az autójának műszerfalára.

Specifikációk:
- Márka: Baseus
- Modell: Wisdom CGZX000101
- Anyag: ABS
- Bemeneti áram: 5V/2A, 9V/2A, 12V/1.67A
- Kimeneti teljesítmény: 5W / 7.5W / 10W / 15W
- Töltőport: USB-C
- Kompatibilitás: 4.7 - 7.5 hüvelykes telefonok
- Kábel mellékelve: igen
- Kábel típusa: USB - USB-C
- Kábel hossza: 1m

Főbb előnyök:
- Egy kézzel is kényelmesen kezelheted - a tartó egy automatikus mechanizmussal rendelkezik. A telefon letétele után az állkapcsok optimális erővel záródnak, igazodva a telefon szélességéhez (4.7 - 7.5 hüvelyk). Az oldáshoz csak meg kell nyomni a megfelelő gombot.
- Teljes védelem a telefonodnak - a háromszög alakú szorítórendszernek köszönhetően az állkapcsok biztonságosan tartják a telefont, még egyenetlen utak, éles kanyarok vagy hirtelen fékezések esetén is.
- Intelligens töltő szolgálatodban - a Baseus tartó vezeték nélküli töltő funkcióval rendelkezik. Csak csatlakoztasd egy áramforráshoz USB/USB-C kábellel. A hatékony indukciós tekercs és a modern elektronikus alkatrészek révén automatikusan kiválasztja az aktuális paramétereket a töltendő telefon igényeihez, és gyorsan feltölti azt.
- Kényelem és biztonság vezetés közben - a panel forgatásának és döntésének köszönhetően a telefont a megfelelő szögbe állíthatod, valamint függőleges vagy vízszintes helyzetbe is.
- Könnyen felszerelheted az autódban - a tartó szilárd rögzítőrendszerrel rendelkezik, amely a legtöbb autó szellőzőrácsához passzol.

Erős Baseus Wisdom autós tartó
A háromszög alakú szorítórendszer biztosítja, hogy a tartóban lévő telefon megfelelően rögzítve legyen. Stabil marad még rázós útszakaszokon vagy éles kanyarokban, sőt hirtelen fékezésnél is. Így koncentrálhatsz az útra anélkül, hogy a telefonod sérülésétől tartanál.

Baseus CGZX000101 Qi gyors indukciós töltő
A Wisdom modell egy autótartó, amely vezeték nélküli töltőként is funkcionál. Nagy hatékonyság és megbízható működés jellemzi. Az indukciós tekercs biztosítja a telefon optimális töltési sebességét. A modern elektronikus rendszer integrált chippel folyamatosan szabályozza az áram paramétereit. Ennek eredményeképpen a 5W / 7.5W / 10W / 15W töltési teljesítmény az adott telefonmodell követelményeihez igazodik.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett