Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6975266732900 Márka: Rocoren

Rocoren RCZJ-XK01 vezeték nélküli autós töltő, 15W (fekete)


Cikkszám: RCZJ-XK01 | EAN/Vonalkód: 6975266732900 | Márka: Rocoren

Rocoren RCZJ-XK01 vezeték nélküli autós töltő, 15W (fekete)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

13300 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Rocoren RCZJ-XK01 vezeték nélküli autós töltő tökéletes megoldás mindazok számára, akik értékelik a kényelmet utazás közben. A felhasználói kényelem szem előtt tartásával tervezve, gyors és biztonságos töltést kínál kábelek nélkül. A szellőzőrácsra való rögzítés révén mindig könnyen elérhető, és a fekete dizájn színes háttérvilágítással tökéletesen illeszkedik bármely autó belső teréhez.

Hatékony vezeték nélküli töltés
A Rocoren RCZJ-XK01 töltő akár 15 wattos töltési teljesítményt kínál, így gyors és hatékony energiát biztosít eszközei számára. Az QC3.0 és PD2.0 gyors töltési protokollok támogatásával az okostelefonját azonnal feltöltheti, függetlenül annak márkájától és típusától. Továbbá, a 3-8mm hatékony átviteli hatótávolság kiküszöböli a telefon pontos igazításának szükségességét a töltőhöz.

Erős N52 mágnesek
A Rocoren RCZJ-XK01 erőteljes N52 mágnesekkel van felszerelve, amelyek kivételesen erős húzóerőt biztosítanak, stabilan tartva az eszközt még durva útfelületeken is. Ezek az erőteljes mágnesek gondoskodnak arról, hogy az okostelefon mindig biztonságosan rögzüljön, kiküszöbölve az esés vagy elmozdulás kockázatát töltés közben.

Személyre szabott világítási effektusok
A Rocoren RCZJ-XK01 vezeték nélküli töltő lenyűgözi dinamikus háttérvilágításával, amely modern megjelenést kölcsönöz az autó belső terének. 3 fényeffektussal, amelyeket egyetlen gombnyomással könnyedén változtathat, a töltő lehetővé teszi a megjelenés személyre szabását. A készülék teljes ellenőrzést biztosít a töltési folyamat felett is. Egy zöld villogó fény jelzi, hogy a töltés folyamatban van, egy állandó zöld fény azt jelzi, hogy az eszköz teljesen feltöltődött, és egy piros villogó fény figyelmeztet, ha ismeretlen tárgyat észlelt.

Elsődleges a biztonság
Az eszközök biztonsága prioritás! A töltő intelligens chippel rendelkezik, amely folyamatosan figyeli a hőmérsékletet és automatikusan igazítja a töltési teljesítményt az adott eszközhöz, védve ezzel a túlmelegedéstől, és meghosszabbítva az akkumulátor élettartamát. A Rocoren RCZJ-XK01 átfogó biztonsági jellemzőket is kínál, többek között túlfeszültség, túláram, túltöltés és rövidzárlat ellen, biztosítva, hogy minden töltés ne csak gyors, hanem teljesen biztonságos is legyen.

Finomított dizájn
Az RCZJ-XK01 a maximális kényelemre lett tervezve. Egyszerű telepítése a szellőzőrácsba lehetővé teszi a kompatibilitást a legtöbb autómodellel. Emellett a telefon 360 fokban történő forgatási lehetősége lehetővé teszi a képernyő kívánt pozícióban történő beállítását, megkönnyítve ezzel a navigáció használatát vagy a kihangosított hívások lebonyolítását. Ez egy funkcionalitás, ami biztosítja, hogy a telefon mindig szem előtt és kéznél legyen, jelentősen növelve az utazási kényelmet és biztonságot.

Gyártó: Rocoren
Modell: RCZJ-XK01
Szín: Fekete
Bemeneti áram: 5V/3A, 9V/2A, 12V/1.5A
Bemeneti csatlakozó: USB-C
Vezeték nélküli töltési teljesítmény: 5W/7.5W/10W/15W
Támogatott gyors töltési szabványok: QC3.0, PD2.0
Hatékony átviteli távolság: 3-8mm
Anyag: ABS+PC
Rögzítés: Szellőzőrács az autóban
Kompatibilitás: iPhone 12-15, mágneses tokkal rendelkező okostelefonok

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett